tel

Statistika

Števec ogledov : 122378

Kaj je orgonit in kako deluje

Orgonit je android, ki ima v svoji formaciji tudi alkimistično delovanje. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot orgoniti.

Orgonit je generator- transformator življenjske - orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka vso energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo.
Na ta način prečisti, zaščiti in harmonizira prostor in v okolje v katerem bivamo kakor tudi naša telesa.


Sestava in delovanje orgonita

V svoji osnovi orgonit vsebuje organsko smolo, različne kovine (obvezno tudi železo), bakrene spirale in vsaj pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo točno določene funkcije.

Najmanjši, nam znan, orgonski akumulator, je rdeča krvnička. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. Iz fiziologije je znano, da se tu nahaja vitalnost. Anemija (pomanjkanje železa v krvi) je, gledano energetsko informacijsko, v bistvu pomanjkanje akumulatorjev življenjske energije in s tem seveda vitalnosti. Pojavlja se apatija, depresija, melanholija, bledilo.
V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgonske- življenjske energije. Tudi naše nebo je modro zaradi nje.

delovanje orgonita

Osnovne vrste in oblike orgonitov glede na namen


STOŽEC
Iz orgonita seva v vse smeri enakomerno, z razpršeno energijo pod kotom.

orgonitni stoec

POLOBLA
Seva energijo tako, da čez nekaj časa naredi energetsko zaščitno polje čiste orgonske energije, v obliki kupole.

orgonitna polobla

VALJ
Služi kot osnova za orgonske topove in orgonske podstavke za transformacijo energij hrane in pijače.
Ta oblika je idealna tudi za izničenje elektrosmoga, ionizirajočih sevanj, radiacije ...

orgonski top


Orgonit deluje neprekinjeno in ga ni potrebno energetsko čistiti. Ne potrebuje nobenega dodatnega vira energije. Deluje kot perpetum mobile, kar v bistvu tudi je.

Uporaba

Stožec iz orgonita je najidealnejša oblika za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarna, služba, čakalnice, avto, itd). Usklajuje ravnovesje energij v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.

Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni pred raznimi negativnostmi okolja. Tudi pri nošenju orgonitov, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je orgonit nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo.

Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne ...
Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd. Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot je prav orgonski generator transformator življenjske energije.

Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.
Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov vendar slej ko prej poči.

Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih stožcev v vsak kot in eno poloblo na sredo prostora. V vsakem primeru je pametno in modro pred instalacijo take energetske mreže, opraviti temeljit radiestezijski pregled. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe.
DOR sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju (Chemtraili ...) in druge, zdravju škodljive snovi.

Zdravje in vitalnost

Naše telo se napolni s čisto življenjsko energijo, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridiane z energijo. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.
Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija.
če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile. V te namene lahko orgonit tudi polagamo na obolela mesta.
Negativni odboj motečih polj se tako rekoč "posrka" in transformira. Energijsko polje (orgonsko polje), ki ga proizvaja orgonit, prekrije škodljiva nihanja, jih sprejme vase in spremeni v neškodljiva.
človekova avra se poveča, človek se vitalizira in okrepi, imunski sitem postane odpornejši pred zunanjimi motnjami.
Z uporabo orgonita se tako rekoč proizvaja stalno energijsko polje, ki izolira oz. reducira (glede na velikost in zmogljivost generatorja) negativna polja, npr. sevanja oddajnikov, okolja ipd.

Voda in hrana

Naredimo lahko preizkus: en kozarec vode iz pipe postavimo na mizo, drugega pa na orgonit za 20-25 minut. Po preteku tega časa okusimo eno in drugo vodo: mrtva voda, ki je bila na orgonitu oživi. Spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo ...sliši se kot znanstvena fantastika, kot pravljica. če vodo očistimo in oživimo na tak način, voda vsebuje bione najmanjše delce vitalne življenjske energije, tvornike življenja v vsem stvarstvu. S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju!

Znanstveniki še danes nimajo razlage, kaj se zgodi s strupi (klorom, fluoridom, pesticidi...) v tako oživljeni vodi, da le ti postanejo nestrupeni in neškodljivi.

Vpliv na naravo, živali in rastline

Ponekod v svetu z orgonskimi generatorji transformatorji uspešno ščitijo, čistijo in zdravijo naravo okoli sebe.

Zanimivo se vedejo psi, za katere vemo, da so zelo občutljivi in senzibilni za fenomenologijo energetskih polj. Imajo "šesti" čut, izogibajo se negativnim energijam. Pes se nikoli ne uleže na mesto, kjer so prisotne negativne energije in škodljiva sevanja, zato jih še danes ponekod v svetu uporabljajo pri določanju za človeka zdravih točk in mest v bivalnem okolju. Ko namestimo orgonit v prostoru, si pes praviloma najde svoj prostor v njegovi bližini, kjer se umirjen uleže in se tam zadrži, dokler ne začuti, da mu je dobre energije dovolj.

Naše rože bodo s pravilno uporabo orgonita "oživele", kar žarele bodo od vitalnosti in energije!

Nekatere orgonske stvaritve lahko učinkovito uporabimo tudi za zdravljenje in poživljanje zemlje na vrtu in s tem prispevamo k boljšemu pridelku.

Duhovnost

Orgonski generator - transformator je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji. Naprava ustvari močno vibracijsko polje in deluje na osebo zdravilno in pomirjujoče. Ker je Orgon inteligentna energija, se izkušnja znatno poglablja, če zavestno osredotočimo svojo pozornost na napravo in nenaporno opazujemo občutke, ki se med tem zgodijo. Napravo lahko nastavite v dlan roke ali na del telesa. Med meditacijo se pogosto pojavi občutek miru, moči, toplote v dlaneh in stopalih, zaspanost, sprostitev, občutljivejši ljudje lahko vidijo avro naprave. Ob redni uporabi lahko opazite, da orgonska energija lahko trajno nevtralizira negativne misli in čustva. Mnogi so opazili, da so v okolju, kjer so postavljene orgonske naprave, prevladali pozitivni odnosi in mir.

Vir: Vučko Miran