Obeski

Že stoletja je znano, da nakit iz dragih in poldragih kamnov oddaja blagodejne vibracije

Najbolj pogosto nosimo obeske v višini srčne žleze (timus), s čimer lahko spodbudimo proizvajanje limfocitov, oziroma vplivamo na imunski sistem.

Če želimo vplivati na žlezo ščitnico in procese, ki jih uravnava, si izberemo ogrlico, ki se na vratu tesno pril...

Že stoletja je znano, da nakit iz dragih in poldragih kamnov oddaja blagodejne vibracije

Najbolj pogosto nosimo obeske v višini srčne žleze (timus), s čimer lahko spodbudimo proizvajanje limfocitov, oziroma vplivamo na imunski sistem.

Če želimo vplivati na žlezo ščitnico in procese, ki jih uravnava, si izberemo ogrlico, ki se na vratu tesno prilega, kristale zanjo pa izberemo v odvisnosti od učinkov, katere želimo.
Nasploh delujejo orglice energijsko močneje kot katera koli druga vrsta nakita.

Ogronitni obesek je eden najmanjših orgonitov in je namenjen osebni uporabi ter deluje le na osebo, ki ga nosi.  Z  nošenjem  orgonitnega obeska  bomo zaščiteni  pred negativnostmi iz okolja, vibracije vgrajenih kristalov pa bodo vplivale  na naše fizično in psihično telo.

Če so vanj vgrajeni tudi kristali za nevtralizacijo elektromagnetnih sevanj, nas bo ta učinkovito ščitil pred njihovo škodljivostjo.  S svojimi vibracijami, bodo vgrajeni kristali pripomogli k boljši kvaliteti našega življenja.  Z vgradnjo posebnih kristalov in njihovo vibracijo, pa lahko rešimo težave zaradi vpliva zavestnega škodljivega delovanja drugih oseb.

Vsak orgonitni obesek je unikat. Sestavljajo ga kovine, kot so baker in medenina, včasih tudi železo ali inox. Dodani so manjši kristali, vedno pa so prisotni drobni kristali gorskega kristala, ki poskrbijo za čiščenje vseh ostalih vgrajenih kristalov.

Ključnega pomena je bakrena spirala na spodnji strani obeska, saj preko nje negativna energija vstopa, se prečisti skozi opilke in pred izstopom  obogati z vibracijami vgrajenih kristalov.  Zelo hitro lahko občutimo prijeten mir in zadovoljstvo.

Vibracije vgrajenih kristalov se v orgonitu trikratno povečajo zaradi piezoelektričnega učinka, ki ob izdelavi nastane. Praktično jih povrnemo v stanje, kot so bili v naravi oz. pred izkopavanjem.

Pomembno je vedeti, da imajo orgoniti, narejeni izpod naših  rok, unikatne lastnosti v primerjavi z ostalimi orgoniti na trgu, saj so dejansko izdelani po metodi Vilhelma Reicha, očeta orgonske energije. Imajo neomejen rok trajanja saj delujejo pepertuum mobile, neskončno dolgo, ne da bi mu dovajali energijo.

Oblika okrogla ali ovalna

Velikost: 5.5x2 cm - okrogla oblika  5x3 ovalna oblika 
Teža: cca 60 gr
Več

Obeski 30 izdelkov.

na stran
Prikazujem 25 - 30 od 30 izdelkov
Prikazujem 25 - 30 od 30 izdelkov