Informacije

Novosti

Ostalo

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Ostalo 20 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 20 izdelkov
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal  ametista, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

   Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal  amazonita, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal roževca,  obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal  dumortierita, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 40,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Kristal tektita, objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva. Teža: cca 7 gr Darilna škatlica priložena.

  40,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 55,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Kristal tektita in pravega bisera, objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva. Teža cca 13 gr  Darilna škatlica priložena.

  55,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 40,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Kristal tektita, objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva. Teža: cca 7 gr  Darilna škatlica priložena.

  40,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 40,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Kristal tektita objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva. Teža: cca 7 gr Darilna škatlica priložena.

  40,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 40,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Kristal tektita objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva. Teža: cca 7 gr  Darilna škatlica priložena.

  40,00 €
  Na zalogi
 • 60,00 € Na zalogi

  Orgonitne potičke pospešujejo rast rastlin, tako na vrtu kot v stanovanju. Dandanes na tisoče ljudi postavlja svoje orgonite v vrtove in na njive, da bi na naraven način povečali svoj pridelek, ter zmanjšali število škodljivcev in rastlinskih bolezni. Sestava: mahovni ahat, kamena strela.  Ena potička je dovolj za 4m2 obdelovalne površine.

  60,00 €
  Na zalogi
 • 25,00 € Na zalogi

  Ročno izdelana zapestnica iz povoskane makrame vrvice.

  25,00 €
  Na zalogi
 • 85,00 € Na zalogi

  Ogrlica in zapestnica v makrame tehniki. Sestava: mangano kalcit, povoskana vrvica, medeninaste kroglice

  85,00 €
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 12 od 20 izdelkov