Informacije

Novosti

Ostalo

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Ostalo 16 izdelkov.

na stran
Prikazujem 13 - 16 od 16 izdelkov
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita velikosti cca 4 x 1.5 cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 18,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal pokrajinskega jaspisa velikosti cca. 4.5 x 2.5 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena

  18,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita, velikosti cca 4 x 2 cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal kalcedona velikosti cca 4 x cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
Prikazujem 13 - 16 od 16 izdelkov