ORGONITNI PODSTAVEK L ZELENI KIANIT,LEPIDOLIT,MUSKOVIT

Nov izdelek

Orgonitni podstavek/plošča energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni  z vibracijami kristalov, ki so vanj vgrajeni.

Sestava: zeleni kianit, lepidolit, muskovit,  6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan najmočnejši energijski simbol svete geometrije roža življenja

 

Več podatkov

120,00 €

Več podatkov

KIANIT je kristal, ki ne potrebuje čiščenja, ker ne akumulira negativne energije. Uporabljamo ga za avtomatsko in takojšnje uravnavanje čaker in za zavestno usklajevanje fizičnega telesa z eteričnimi in duhovnimi telesi. Prinaša umirjenost z osredotočenostjo na grlo in tretje oko. Spodbuja sporazumevanje in psihično zavedanje. Odstranjuje zmedo in energetske blokade, spodbuja meditacijo ter uravnava jin in jang energije Krepi ščitnico, presnovo, možgane in pomaga pri koncentraciji.

LEPIDOLIT -  ima izjemno visoko vibracijo. Je kristal za obdobje sprememb. Pomaga opustiti stare vedenjske vzorce. Spodbuja globoko čustveno zdravljenje, blaži stres ter depresijo. Aktivira srčni, grleni center ter intelekt. Pomaga pri premagovanju čustvenih ali mentalnih  odvisnosti. Spodbuja neodvisnost, ljubezen ter zaupanje vase. Odličen kamen pri poslovnih zadevah. Odličen v menopavzi, pri stresu in depresiji.

MUSKOVIT - Učite se iz svojih napak in začnite gledati na svojo preteklost kot na učitelja, ne sovražnika. Povežite se s svojim notranjim jazom in učiteljem. To vez vam lahko pomaga ustvariti kristal muskovit, ki vam bo pomagal začutiti toplo ljubezen do sebe. Muskovit spodbuja vaš um in domišljijo pri reševanju težav. Spodbuja domišljijo, krepi um, čisti in ščiti auro, ugodno vpliva na kronsko, čelno in srčno čakro. Muskovit odstranjuje blokade na kronski čakri in stimulira čelno čakro oz. Tretje oko. Prav tako deluje kot čistilec in zaščitnik aure. Če vas skrbi, da bi med svojim delom z duhovnostjo privabili negativne energije, bo muskovit preprečil. Akrivira in prečisti srčno čakro. Primeren je za vse, ki se borijo s povišanim sladkorjem v krvi. Prav tako ugodno vpliva na lajšanje težav, povezanih z alergijami. Pomaga pri obnovi las in očem vrača sijaj. Muskovit se tradicionalno uporablja tudi za lajšanje raznih vnetij.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.