Znižana cena! ORGONITNI OBESEK ČRNI TURMALI, TEKTIT Povečaj

ORGONITNI OBESEK ČRNI TURMALI, TEKTIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek s simbolom lotusa večnega življenja, narejenim iz bakra čistine 99.9. 

Sestava: črni turmalin, tektit, gorski kristal
Jeklena verižica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

56,00 €

-10,00 €

66,00 €

Več podatkov

LOTUS VEČNEGA ŽIVLJENJA - Osnovna struktura lotusa življenja izhaja iz razporeditve 42 krogov. Radialno zaporedje ustvarja čarobno prepletanje.
Lotus življenja uteleša torus, gledan od zgoraj. V svoji tridimenzionalni obliki ima obliko magnetnega polja. Njegov videz je mogoče najti ne le v velikem astronomskem merilu, kot je zemeljsko magnetno polje ali struktura galaksije, ampak tudi v majhnem merilu. Tako opisuje tudi cikle in procese v naravi.
Če pogledate drevo, lahko vidimo deblo na sredini. Skozi katerega se življenjska energija prenaša navzven do zadnjega lista. Od tam se tok življenja jeseni z odpadanjem in razkrojem listja na zunanji strani torusnega polja vrne v zemljo, kjer se energija ponovno absorbira iz korenin. Cikel se zapre.
Simbol nas želi opomniti, da smo tudi mi povezani s to živahno, ponavljajočo se, močno in vseobsegajočo energijo v vseh njenih vidikih in jo lahko zavestno črpamo.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

TEKTIT -  deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Črni magiji, urokom, temi in vsemu slabemu popolnoma vzame moč oziroma onesposobi njihovo delovanje, saj slednje prevzema s tako močno svetlobo, da vzpostavi celo ponovni red in ravnovesje. Tektita vsak ne more nositi, ker mu s svojo prisotnostjo enostavno ne dovoli delati slabo oziroma mu preprečuje, da bi škodoval sebi, svojim bližnjim ali okolici. S Tektitom so tvoji nameni in dejanja lahko samo dobra in pozitivna. Da ti neverjeten zagon, polet in nadsvetlobno hitrost, če za tem stoji dober namen ali pozitivno dejanje, sicer te začne v notranjosti zelo tiščati. Vest začne močno opominja, da nekaj ne delaš prav, in te s pomočjo Tektita in njegove moči zopet pripelje nazaj na pravo pot. Tektit je najuspešnejši pri zdravljenju največjih psihičnih in telesnih zasvojenosti (trda droga, alkohol, epilepsija, itd.) ter zaščita pred vsem zlom. Je neverjetno dober pripomoček na sestankih, resnih pogovorih, sodiščih, itd., saj ti da vpogled v to, kar je resnično in prav. Prežema te z modrostjo, resnobo in pravičnostjo. Idealen za zaščito pred vsemi vrstami sevanj. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.