DARILNI SET ZA PRIPRAVO KRISTALNEGA ELIKSIRJA

Nov izdelek

Darilni set za pripravo svojega naravnega izvira prečiščene in zvibracijami kristalov in cemprinovega lesa obogatene pitne vode.

Sestava: 1x litrska steklena karafa, 2x kozarec, 1x cemprinova krogla, 5x surovi kristali: gorski kristal, ametist, roževec, aventurin, šungit, 1x roža življenja.

Darilna embalaža.

Več podatkov

65,00 €

-30,00 €

95,00 €

Več podatkov

CEMPRINOVA LESENA KROGLA
Vonj cemprinove krogle ščiti in bogati vsebino karafe. Njen vonj se ohrani veliko časa, zato je prijeten in ugodno deluje na organizem, saj znižuje frekvenco srčnega utripa, ima antibakterijski učinek, zmanjšuje občutljivost na vremenske spremembe, alergikom olajša dihanje. Vpliva na splošno dobro počutje.
Vonj cemprinove krogle vzdržujemo tako, da jo vsake toliko časa površinsko obrusimo.

GORSKI KRISTAL  kot kristal aktivacije in univerzalni zdravitelj odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Aktivira notranje organe in ima poživljajoč učinek.

ROŽEVEC koristi srcu, ožilju, debelem črevesju, živčnem sistemu ter ledvicam. Pomaga pri težavah s pljuči in pri celjenju ran.

AMETIST se kot univerzalni zdravilni kristal že iz davnih časov uporablja za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti. Njegova vibracija umirja, sprošča in prinaša jasne misli. Uravnava delovanje hormonov in pomaga pri boljši koncentracijo. Čisti kri, stimulira imunski sistem in pomaga pri nespečnosti.

AVENTURIN deluje blagodejno pri težavah s srcem,  ščiti pred infarktom, stimulira sanje in čisti blokade.  Odpravlja bolezni pljuč in respiratornega trakta.

ŠUNGITimenujemo kristal življenja. Je  zelo redek in dragocen.  Zaradi njegove posebne sestave je najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode.  Vzpostavlja porušeno ravnovesje v našem energijskem polju. Poseben je prav zaradi svoje strukture, zaradi katere mu pripisujejo lastnosti, kot je npr. upočasnitev staranja z ohranjanjem vitalnosti telesa. Deluje antibakterijsko, saj ima sposobnost čiščenja vode organskih snovi, zato se priporoča vsem, ki imajo težave z raznimi alergijami, astmo, ledvicami, jetri, prebavo, slab imunski sitem in so kronično utrujeni. 

ROŽA ŽIVLJENJA je simbol iz svete geometrije, ki vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Je izvor vsega. Je eden najstarejših svetih simbolov, ki jih človek pozna. Razumevanje tega simbola, naj bi nam prineslo razumevanje življenja in vesolja. Lahko se uporablja kot pomoč pri meditaciji ali pomoč v vsakodnevnem življenju. Nekateri pravijo, da naj bi simbol pomagal omiliti sevanja elektronskih naprav.

Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki odkriva temeljno naravo vesolja ter bivanja. Opominja nas, da je vse med seboj povezano. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sije harmonija in ravnovesje.

 

Naj zasije ta harmonija tudi v vas.