ORGONITNI STOŽEC MOKAIT,AHAT,Č.TURMALIN,MEDENI OPAL

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava: mokait, ahat, črni turmalin, medeni opal, 5x kamena strela 

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

MOKAIT – je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost lastnega vidika v življenju in pomaga do prave odločitve. Mokait nas poveže z energijami zemlje, ki omogoča globjo povezavo z instinktom. Ščiti nas  pred vsemi vrstami negativnih občutkov. Na delovnem mestu nam lahko pomaga, da vidimo možnosti za spremembe ali izboljšanje poslovanja in zmanjšuje vpliv raznih ovir. Preprečuje skrb za prihodnost ali prejšnje zgrešene odločitve. Priporočljivo ga je nositi v trenutkih, ko doživimo padec. Prav tako ščiti tistega, ki ga nosi, pred manipulacijami drugih ljudi.

AHAT – kristal svilenega sijaja, ki se pojavlja v različnih barvah, od svetle bele preko rumene, vijolične, modre in zelene – namenjen je za lajšanje bolečin kateregakoli izvora. Rumeni deluje antidepresivno, medtem ko zeleni umirja dihanje in srčne motnje. Modri ahat lajša težave z grlom, medtem ko vijolični lajša ljubezenske težave. Nudi zaščito, pogum, čustveno moč in samozavest. Krepi mehur, prostato, ledvice, pomaga pa tudi pri težavah s črevesjem, obolenjih kože in pri razstrupljanju.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

OPAL -  krepi zdravje in voljo do življenja.  Opal je bil vedno povezan z ljubeznijo, strastno željo in erotiko. Je kamen zapeljivosti, ki stopnjuje čustveno stanje in sprosti zavore. Deluje lahko kot čustveni stabilizator.  Z nošenjem opala nam le-ta prinaša vdanost, zvestobo in spontanost. Krepi zdravje in voljo do življenja. Topi žalost, strah in depresijo, v medsebojne odnose vnaša harmonijo. Krepi samozavest a hkrati uči ponižnosti in skromnosti. Je simbol resnice, prinaša srečo. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.