ORGONITNI OBESEK PO ČAKRAH

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: rdeči jaspis, karneol, lizardit, hrizokola, sodalit lepidolit, magnezit in gorski kristal. Simbol lotusa večnega življenja iz bakra čistine 99.9.

Vrvica priložena.
Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

56,00 €

Več podatkov

Osnovna struktura lotusa življenja izhaja iz razporeditve 42 krogov. Radialno zaporedje ustvarja čarobno prepletanje.
Lotus življenja uteleša torus, gledan od zgoraj. V svoji tridimenzionalni obliki ima obliko magnetnega polja. Njegov videz je mogoče najti ne le v velikem astronomskem merilu, kot je zemeljsko magnetno polje ali struktura galaksije, ampak tudi v majhnem merilu. Tako opisuje tudi cikle in procese v naravi.
Če pogledate drevo, lahko vidimo deblo na sredini. Skozi katerega se življenjska energija prenaša navzven do zadnjega lista. Od tam se tok življenja jeseni z odpadanjem in razkrojem listja na zunanji strani torusnega polja vrne v zemljo, kjer se energija ponovno absorbira iz korenin. Cikel se zapre.
Simbol nas želi opomniti, da smo tudi mi povezani s to živahno, ponavljajočo se, močno in vseobsegajočo energijo v vseh njenih vidikih in jo lahko zavestno črpamo.
RDEČI JASPIS – kristal zaščite in očiščenja. Pomaga pri depresiji, pomirja ekstremna čustvena in duševna stanja. Našemu telesu daje več energije in pomaga prizemljiti. Spodbuja k toleranci in razumevanju. Nudi varnost in zaščito. Z njim dosežemo notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrino. Pomaga pri učenju in izredno krepi spomin, Prinaša srečo pri vožnji in na potovanjih. Dober pomočnik je pri krvnih boleznih in boleznih srca in ožilja. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost.
KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen. Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj. Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih). Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo, aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.
LIZARDIT serpentin povečuje samozavest, krepi intuicijo ter podarja občutek svobode. Je zelo primeren kamen za meditacijo, še zlasti ko se želimo v polnosti prepustiti ter odpreti srce za nova duhovna doživetja. Pomaga ozavestiti in očistiti nepredelana čustva, umirja nervozo in stres ter deluje proti negativnim razvadam. Serpentin v nas prebudi življenjsko energijo in odpravlja strah pred spremembami, zato velja tudi za kristal novih začetkov. Zvišuje samozaupanje ter prinaša jasne vpoglede v življenjske situacije. Je izredno močan izvor energije, s katero nas zaščiti in čustveno uravnovesi.
Rimljani so ga uporabljali za zaščito pred uroki, kačami in strupi ter katerimikoli nevarnostmi. Prinaša srečo in miren sen, prebudi gostoljubnost, veselje, lepoto telesa in zdravje. Poveže nas z angeli ter odpre spomin na pretekla življenja. Zaradi močnih vibracij in sposobnosti odstranjevanja negativnih energij. Domu povrne mir in harmonijo, družino ščiti pred škandali, otroke opogumlja, da se soočijo s strahovi pred insekti, pajki, kačami … Privlači poslovni uspeh, ljubezen in denar. Pomaga pri razreševanju karme in osvobajanju vseh napačnih vzorcev in prepričanj. Uspešno nas osvobaja strahu in zaskrbljenosti.
HRIZOKOLA – kristal duševnega ravnovesja. Pomirja nas v času stresa. Izvrsten je za posel in obilje. Pomaga nam pri vseh vrstah izražanja, nas razstruplja in zmanjšuje stres. Zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Spodbuja notranje ravnotežje, osebno moč in kreativnost, zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Pomaga pri težavah z grlom, jetri, kožo, želodcem, nadledvično žlezo. Odpravlja prebavne težave in trebušne krče.
SODALIT – neprozoren kristal indigo modre barve z belimi progami – znižuje visoko temperaturo in pritisk kot tudi povečan sladkor v krvi. Osvobaja nas od strahov in umirja psiho. Nudi večjo samozavest in hrabrost. Aktivira metabolizem, harmonizira delovanje žlez z notranjim izločanjem, pomaga pri obolenju oči in pri pretiranem bitju srca. Krepi imunski sistem.
LEPIDOLIT - ima izjemno visoko vibracijo. Je kristal za obdobje sprememb. Pomaga opustiti stare vedenjske vzorce. Spodbuja globoko čustveno zdravljenje, blaži stres ter depresijo. Aktivira srčni, grleni center ter intelekt. Pomaga pri premagovanju čustvenih ali mentalnih odvisnosti. Spodbuja neodvisnost, ljubezen ter zaupanje vase. Odličen kamen pri poslovnih zadevah. Odličen v menopavzi, pri stresu in depresiji.
MAGNEZIT – dober je za kosti, krepi krvni obtok, znižuje holesterol, preprečuje krčenje krvnih celic. Pomaga pri delovanju želodca in črevesja, čisti ledvice in jetra. Na psiho deluje pomirjujoče, odpravlja depresijo in stres. Zelo dober kristal za vse, ki imajo težave z nespečnostjo.
GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem. Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.