ORGONITNI OBESEK ČRNI TURMALIN,ROZA TURMALIN Povečaj

ORGONITNI OBESEK ČRNI TURMALIN,ROZA TURMALIN

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: črni turmalin, roza turmalin, gorski kristal

Vrvica priložena.
Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

45,00 €

Več podatkov

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

ROZA TURMALIN RUBELIT – kristal ljubezni. Prinaša ljubezen, srce pa vodi k odpuščanju žalosti, da znova pridobimo zaupanje v moč ljubezni Okrepi globoko notranjo zadovoljstvo in voljo na poti spoznanja. Pomaga nam, da se odmaknemo od skrajnosti. Odpre in prinaša višjo vibracijo na srčno čakro. Je odličen za povezavo z Zemljo na čustveni ravni. Pomaga pri pogumu za premagovanje težav. Roza turmalin lahko pomaga odpreti srčno čakro tistih, ki so bile zaprte za več let. Zagotavlja nam čustveno podporo v prehodnem obdobju. Prinese nam nazaj veselje do življenja.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.