ORGONITNI OBESEK TULIT, ROZA TURMALIN Povečaj

ORGONITNI OBESEK TULIT, ROZA TURMALIN

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: tulit, roza turmalin, gorski kristal

Vrvica priložena.
Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

45,00 €

Več podatkov

 TULIT -  kot kristal srčne čakre nosi pomembno sporočilo, da se resnična moč nahaja v notranjosti nas. Tulit povečuje psihofizične sposobnosti. Tulit je izjemen kamen, zdravi tako lažje kot težje čustvene rane. Pomaga pri nizki ravni samospoštovanja in ostalih simptomih zanemarjanja in maltretiranja. Regulira motnje v hrani, povečuje koncentracijo, koordinacijo, uravnava telo in um v cilju doseganja uspeha v življenju. Zmanjšuje brezvoljnost in brezciljnost, vrača življenjsko moč, krepi srce in krvni obtok, pospešuje cirkulacijo, odpravlja stres, zmanjšuje tremo.

Koristen je za tiste ki se ukvarjajo z javnim nastopanjem. Prav tako izboljšuje sposobnost reševanja problemov, pomaga nam najti prave rešitve. Odpravlja sebičnost in lenobo, ter težave povezane z pomanjkanjem kalcija.

ROZA TURMALIN RUBELIT – kristal ljubezni. Prinaša ljubezen, srce pa vodi k odpuščanju žalosti, da znova pridobimo zaupanje v moč ljubezni Okrepi globoko notranjo zadovoljstvo in voljo na poti spoznanja. Pomaga nam, da se odmaknemo od skrajnosti. Odpre in prinaša višjo vibracijo na srčno čakro. Je odličen za povezavo z Zemljo na čustveni ravni. Pomaga pri pogumu za premagovanje težav. Roza turmalin lahko pomaga odpreti srčno čakro tistih, ki so bile zaprte za več let. Zagotavlja nam čustveno podporo v prehodnem obdobju. Prinese nam nazaj veselje do življenja. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.