ORGONITNI STOŽEC SERPENTIN, CHIASTOLIT,AVENTURIN,ROŽEVEC Povečaj

ORGONITNI STOŽEC SERPENTIN, CHIASTOLIT,AVENTURIN,ROŽEVEC

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava: serpentin, chiastolit, aventurin, roževec, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

SERPENTIN ŽAD – povečuje življenjsko energijo in v telesu aktivira obrambne mehanizme. Je odličen kristal za celično regeneracijo in blokira ter stagnira blokade na čakrah. Dobro blaži aritmijo srca. Serpentin velja za zaščitni kristal pred škodljivimi sevanji zato ga uporabljamo tudi za blažitev teh negativnih energijskih učinkov sevanja. Čisti strupe iz krvi in celotnega telesa, odpravlja tumorje, infekcijska obolenja ter oslabelost mišic. Ima moč povečanja življenjske energije in v telesu aktivirati obrambne mehanizme. Pomaga pri glavobolih, nestabilnem krvnem tlaku, prehladih in diabetesu. Serpentin je odličen kristal za celično regeneracijo. Blokira ter stagnira pa tudi blokade na čakrah. Njegova vibracija nam pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega.

CHIASTOLIT ALI ANDALUZIT - KRIŽNI KAMEN - Je zelo močan zdravilni kristal za gibalne centre v možganih in s tem povezanim veznim tkivom na mišice in živce. Tako krmili na primer preko malih možganov fino mehaniko gibov, ki nam omogočajo na primer pisanje. Postavi tudi čut za ravnotežje in spoznanje za zgoraj in spodaj. Harmonizirajo in lažje krmilijo se tudi začetek spanja, globok spanec in prebujenje. Blaži ohromelost na živcih, mišicah in sklepih. Zdravi tudi polinevretične pojave ohromelosti na telesu in posebej na obrazu. Varuje pred artritičnimi obolenji in vnetji sklepov in hrbtenjače. Dober je pri  multipli, ki prikliče pojav ohromelosti na očeh, govoru ali gibanju. Zdravi kožo in vezno tkivo gnojnih, infekcijskih bolezni in varuje kosti in sklepe pred mehčanjem in rahitisom. Blaži tudi boleča tkivna obolenja, ki lahko pripeljejo do uničenja ali deformacije sklepov ali putike (gihta).Svojemu lastniku je v pomoč pri boljšemu samostojnemu življenju in krepi ob pravem času proces ločitve od staršev ali sester in bratov. Je kristal, ki ne loči družine, ampak jo uredi v harmonijo in tako ohranja harmonično druženje z vsemi družinskimi člani. 

AVENTURIN  - je znan kot kristal motivacije in blaginje. Na psihičnem nivoju prinaša mir in vedrino, umirja ter prinaša ravnovesje in stabilnost. Vzpodbuja odgovornost in resnost pri obveznostih, pomaga najti poslovne priložnosti. Nežno in učinkovito blaži čustveno bolečino in žalost. Odpravlja tesnobe in strahove iz otroštva, bistri misli ter krepi ustvarjalnost in dojemanje. Privablja bogastvo, srečo in uspeh ter je v veliko pomoč pri iskanju novih poslovnih priložnosti. Blagodejno deluje pri težavah s srcem,  ščiti pred infarktom, stimulira sanje in čisti blokade. Dober je za zaščito pred sevanj,  odpravlja bolezni pljuč in respiratornega trakta.

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.