ORGONITNI STOŽEC RODOKROZIT,MESEČEV KAMEN,PURPURIT,SELENIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30 m2.

Sestava: rodokrozit, mesečev kamen, purpurit, selenit, 5x kamena strela 

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

RODOKROZIT - Je kristal ljubezni in notranjega ravnovesja. Uporabljamo ga ob izgubah, strahu, osamljenosti in zlorabah. Takrat nam pomaga, da odpustimo, znova zaupamo, zaživimo in ljubimo. Priporočajo ga ob pogostih napadih tesnobe, paranojah in težavah s hranjenjem. Najbolje je, če ga imamo ves čas ob sebi. Fizično zdravi srce, prilagaja neravnovesja v obtočilih in živčni sistem, odpravlja migrene, zdravi okužbe, prispeva k razbremenitvi astme in nekaterih drugih težavah z dihanjem, pomaga pri normalizaciji krvnega tlaka. Predstavlja nesebično ljubezen in sočutje. Širi zavest in povezuje materialno z duhovno energijo. Je odličen kamen za srce in odnose, predvsem za ljudi, ki se čutijo neljubljene. Privablja dušne prijatelje. Pomaga tistim ki žalujejo zaradi izgube, saj daje tolažbo in pozitivnost.

MESEČEV KAMEN – kristal ravnovesja, plodnosti in predane ljubezni. Ščiti nas na potovanjih, krepi intuicijo in jasnovidnost ter izboljšuje spomin. Usklajuje menstrualni ciklus in proizvodnjo hormonov, pomaga pri menstrualnih težavah, pri menopavzi in neplodnosti. Deluje tudi na trebušno slinavko, črevesje,  limfo, otekline ter vranico.  Odpravlja stres in depresijo ter umirja čustva in prinaša harmonijo. Pomirja tudi hiperaktivne osebe ter nihanja pri muhastih ljudeh. Premaguje raztresenost in spodbuja spretnost, miri nočne more ter prinaša prijateljstvo in zvestobo. Močno deluje na želodec in prebavne organe ter aktivira delovanje žlez. Krepi optimizem, duhovnost ter pomaga pri stresu in depresiji. Lahko izboljša pomanjkanje samozavesti ter pomaga pri iskanju  in prepoznavanju prave ljubezni.

PURPURIT – podpira notranje očiščenje, stimulira kronsko čakro in tretje oko ter spodbuja duševni razvoj. Tako izboljšuje zavest in koncentracijo ter vliva pogum, da govorimo svobodno in samozavestno ter da imamo zaupanje v svoje sposobnosti. Je odličen kristal s pomirjujočimi vibracijami za pomoč pri stresu ali tesnobi. Njegova energija je zelo duhovna in ima močne zdravilne sposobnosti ter nam nudi močno psihično zaščito. Omogoča povezavo z našimi vodniki in komunikacijo z njimi. Odstranjuje vsa prekletstva ali negativno energijo. Purpurit je odličen pomočnik pri iskanju in povezavi z našim višjim jazom. Pomagal nam bo pri sprejemanju pomembnih odločitev. Spodbuja astralna potovanja. Purpurit lahko pomaga pri pravilnem pretoku krvi iz srca v pljuča. Usklajuje nivo sečne kisline in stabilizira srčni utrip. Prav tako lahko pomaga tudi pri čiščenju krvi.

SELENIT je kristal nove dobe in s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja ljubezen in radost. Selenit nas poveže z višjim jazom in našim božanskim vodstvom. Odpira višje čakre in je še posebej močno povezan z dušno zvezdo in kronsko čakro. Naše zavedanje dviguje na višji nivo in nam pomaga, da se povežemo s svojimi vodniki in naddušo. Očisti naša energetska telesa, auro in čakre, ter vse energetske blokade. Pomaga nas prizemljiti in krepiti naše emocionalno telo. Odpira telepatske sposobnosti in nam pomaga, da se vzpostavi komunikacija z izkušnjami iz prejšnjih življenj. Ima izjemno moč povezave s Plejadami. Je odličen ojačevalec drugih kristalov.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.