ORGONITNI STOŽEC AQUA AURA,LAPIS LAZULI,AMETIST,ANGELIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava: aqua aura, lapis lazuli, ametist, angelit, 5x kamena strela 

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

AQUA AURA – je zaščitni kristal, ki nas ščiti pred psihičnimi napadi drugih ljudi. V meditaciji nas popelje v globok mir vase.  Ne glede na to, da je barva kristala ustvarjena skozi alkimistični postopek, nanešeno zlato pomaga, da se tkiva hitreje obnavljajo, hkrati pa uravnoteži in obnavlja fizično mentalno in čustveno telo.  Ima izjemno energijo ki jo ustvarja kombinacija kvarza in zlata. njegova umirjena, tekoča in nežna energija nam pomaga, da se bolj odpremo svoji intuiciji. Pomaga nam pri jasni komunikaciji in jasnemu razmišljanju. Ima sposobnost čiščenja in umirjanja, zato je izjemno primeren kristal takrat, ko smo pod velikim stresom.  Aktivira vse čakre, še posebej deluje na gleno čakro in spodbuja komunikacijo iz srca. Prinaša jasnost, čisti negativnosti in odpira našo povezavo z Božansko energijo v nas. 

LAPIS LAZULI – kristal prebujene zavesti. Pomaga pri jasnosti vpogleda v univerzalno znanje. Imetniku pa daje pogum in ga ščiti pred negativnimi vplivi slabih misli drugih ljudi. Odpravlja neželjene vedenjske vzorce in ima izredno močno energijo, ki krepi notranjo moč. Preprečuje vdor negativnih energij in spodbuja izražanje. Vrača negativno energijo nazaj k viru. Zdravi visok krvni pritisk, povišano temperaturo, razna vnetja, krče in glavobol. Pomaga pri srčnem infarktu, sklerozi, angini pektoris. Ščiti nas od sevanja, ki jih povzročajo tehnične naprave. S svojo močno vibracijo deluje na organizem in prodre globoko v psiho.

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravlja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov. 

ANGELIT - podpira vse oblike komunikacije, povišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Z njegovo pomočjo pritegnemo in usklajamo komunikacijo angelske sfere. Pomaga nam, da presežemo negotovost in ekstremne psihične obremenitve. Odstranjuje brezplodno tuhtanje in fiksne ideje. Spremlja nas v globino notranjih občutkov, da ozavestimo in prepoznamo prepričanja, ki nas ovirajo na poti duhovnega razvoja. Z jasnim uvidom bomo prepoznali želje svoje duše. Angelit  regeneracijsko deluje na srce, kosti in sklepe, kjer pomaga tudi pri lajšanju bolečin, posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar pomaga pri odstranjevanju edemov.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.