ORGONITNI STOŽEC MOKAIT,KARNEOL,ROŽEVEC,GRANAT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava: mokait, karneol, roževec, granat, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

MOKAIT – je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost lastnega vidika v življenju in pomaga do prave odločitve. Mokait nas poveže z energijami zemlje, ki omogoča globjo povezavo z instinktom. Ščiti nas  pred vsemi vrstami negativnih občutkov. Na delovnem mestu nam lahko pomaga, da vidimo možnosti za spremembe ali izboljšanje poslovanja in zmanjšuje vpliv raznih ovir. Preprečuje skrb za prihodnost ali prejšnje zgrešene odločitve. Priporočljivo ga je nositi v trenutkih, ko doživimo padec. Prav tako ščiti tistega, ki ga nosi, pred manipulacijami drugih ljudi.

KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen.  Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj.  Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih). Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psiho mentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov.

GRANAT umirja jezo in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Priporočljiv je za ljudi, ki želijo povečati svojo samozavest in potrebujejo več poguma. Že od davnine je cenjen kot kamen zvestobe in prijateljstva (napačne prijatelje odžene). Granat je zelo stimulativen in velja za obnovitveni kamen. Čisti in energizira čakre. Navdihujoče deluje na področju ljubezni in nas kliče k predanosti v partnerskih odnosih. Uravnoveša spolni nagon in blaži čustveno disharmonijo. Rdeči granat še zlasti stimulira nadzorovan vzpon Kundalini energije. Je izjemno uporaben kristal, v primeru da smo v krizi. Krepi in aktivira nagon za preživetje ter daje pogum in upanje v navidezno brezupni situaciji.
Varuje pred negativnimi vplivi in mislimi ljudi, ki si vas želijo psihi
čno podrediti, tako rekoč na vas vplivati z uroki črne magije. Sprošča negativne energije iz čaker in jih preobraža. Poleg tega je varuh pravega prijateljstva. Pomaga pri slabokrvnosti, uravnava hemoglobin, delovanje ščitnice, krvni tlak, blaži glavobol, vpliva na presnovo, srce in krvno plazmo ter zdravi glavobol. Granat krepi srce, krmili ritem srca in varuje pred koronarnimi obolenji. Ureja krvni pritisk in blagodejno deluje na celoten krvni obtok. Oživlja proizvodnjo belih krvnih telesc in varuje pred slabokrvnostjo. Rdeči granati imajo zelo močan učinek na notranje in zunanje spolne organe. Odpravlja, vse kar je potlačeno, pa tudi žalost in potrtost. Zelo močne učinke ima tudi na kožo, na gradnjo kosti in okostje.
Zaradi svojih aktivirajo
čih in zdravilnih moči na krvi obtok nam granat pomaga celo pozdraviti obolenja kot sta npr. artritis in revma. Pozdravijo se tudi notranja vnetja in turi, obolenja možganov in slab spomin. Poleg posebnih moči, ki jih ima na kri, granat krepi srce, ledvice, jetra, vranico in trebušno slinavko.
Umirja jezo in no
čne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Priporočljiv je za ljudi, ki želijo povečati svojo samozavest in potrebujejo več poguma. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.