ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK ČAROIT Povečaj

ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK ČAROIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. potemni.

Sestava: čaroit, gorski kristal, Swarovski kristalčki

Verižica priložena

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

Sporočilo kristalne deve ČAROIT….kamen transformacije 

»V tem posebnem času sem z vami kot zaveznik, ki vas prebuja v lastno pristnost in avtentičnost. Pomagam vam na nivoju duše in v tem času izjemnih izzivov pomagam pri premagovanju strahov. Spodbujam sintezo uma in srca in čistim vse, kar ovira to povezavo. Pomagal vam bom pri prehodih in spremembah, pri prilagajanju na nove energije. Pomagal vam bom zmanjšati stres, skrbi in frustracije. Moja posebnost je preobražanje negativnih vplivov skozi zdravljenje na vseh nivojih. Kadarkoli se počutite utrujeni in brez energije, me imejte v svoji bližini, da vam pomagam nazaj v dobrobit, ki je del realnosti božanskega. Pomagal vam bom z vpogledi v globine situacije in preobraženjem vsega, kar vas ovira, da niste to kar ste«. 

Kadarkoli ste brez energije, izčrpani, čutite izgorelost vas bo čaroit napolnil in dvignil vašo vibracijo. Čaroit je izjemen v spominjanju kdo v resnici ste in zakaj ste tu. Pomagal vam bo pri postavljanju osebnih meja in da boste svoje zadeve ločili od zadev drugih.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.