ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK AMAZONIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni.

Sestava: amazonit, gorski kristal

Verižica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

Afirmacija deve kristala: »Sedaj svojo voljo poravnavam z božjo voljo in se z zaupanjem in jasnostjo premikam naprej.« 

AMAZONIT – kamen resnice in prijateljstva 

»Harmonija mi je zelo blizu in zato ti lahko pomagam ustvariti harmonijo v sebi in v odnosu z drugimi ljudmi. Uravnovešam moške in ženske energije in mnoge aspekte osebnosti v posamezniku. Ustvarjam mir v prostoru in pomagam pri komunikaciji s sabo in z drugimi, da izraziš svojo resnico brez pretirane čustvenosti. Aktiviram sočutje v tvojem srcu in ti pomagam da zaupaš svoji viziji, da udejanjiš svoje sanje in želje. Povečujem intuicijo, krepim tvojo namero in izražanje. Moč izražanja ja moja posebnost in tvojemu srcu omogočim da se izrazi. Pomagam, da lažje vidiš obe plati zgodbe. Aktiviram kreativnost in komunikacijo. Moja vibracija predre oklep omejenosti, ki preprečuje stik z dušo. Pomagam pri raztapljanju nepotrebnih duševnih vzorcev, dvigujem strah in skrbi iz telesa in pomagam pri zdravljenju travme na čustvenem nivoju. Prinašam notranji mir, spodbudim k počitku in zavestni pripadnosti božanski zavesti ter asistiram pri odkrivanju tvojih duhovnih zdravilnih kvalitet. Če imaš težave s postavljanjem svojih osebnih meja sem tu da ti jih pomagam vzpostaviti. Če vas skrbijo mnenja drugih ljudi in se bojite kritike drugih sem prava izbira. Vodim v prepoznavanju pravih, iskrenih prijateljskih vezi, pravijo mi tudi kamen prijateljstva.«

 

Amazonit je kamen srčne in grlene čakre. Najdemo ga v modrih, zelenkastih in turkiznih odtenkih. Pomaga pri celični regeneraciji in pri zdravljenju travm in poškodb. Deluje proti bolečinam in je še posebej blagodejen v primeru artritisa. Uravnoveša delovanje ščitnice in nadledvičnih žlez in varuje srce. Umirjeno deluje na živčni sistem, razprši negativne energije in blokad v živčnem sistemu. Posebne lastnosti ima pri blaženju bolečin pri močnih, kroničnih in migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje. Ljudje, ki so v stresu in so nagnjeni k živčnosti, se bodo ob nošenju amazonita na telesu pomirili, saj naredi živčna vlakna bolj elastična in prožna. Daje večjo vitalnost in življenjsko moč.

 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.