ORGONITNI PODSTAVEK L PERIDOT, Č.TURMALIN

Nov izdelek

Orgonitni podstavek energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo.

Sestava: peridot-olivin, črni turmalin, 6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan zelo močan energijski simbol Merkava - zeleni žarek.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

150,00 €

Več podatkov

MERKAVA ZELENE BARVE je merkava ravnovesja in harmonije. Uporabljamo jo za vse vrste neravnovesij na čustvenih ravneh. Z zeleno merkavo pospešimo vsako zdravljenje in uravnovesimo energije na vseh telesnih ravneh. Zelena merkava stimulira regeneracijo, rast in razvoj, odprtost, svobodo in neomejenost.

PERIDOT - OLIVIN – prinašalec modrosti. Njegova izjemna barva uravnava srčni utrip, ugodno deluje pri boleznih srca, ožilja in krvi. Zaradi svoje posebnosti krepi imunski sistem, pomaga pri nespečnosti, melanholiji in depresiji. Primeren kristal za vremensko občutljive ljudi. Peridot ponuja globoke zdravilne vibracije na celotno telo in je lahko še posebej koristen za tiste, ki okrevajo po bolezni ali nesreči. Peridot nosi pozitivno energijo in je koristna za tiste, ki doživljajo tavmatične čustvene situacije. Je zaščitni kristal, ki ponuja podporno energijo za ohranjanje čaker v ravnovesju. Spodbuja jasnovidnost in razumevanje ter prizemljuje.


ČRNI TURMALIN – kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.


GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem. Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.