ORGONITNI PODSTAVEK L Č.TURMALIN,KARNEOL,ČAROIT,HRIZOKOLA,SODALIT

Nov izdelek

Orgonitni podstavek energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo.

Sestava:  črni turmalin, karneol, čaroit, hrizokola, sodalit,   6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan energijski simbol merkave.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

130,00 €

Več podatkov

Merkava oranžne barve energizira bolj ženske energije. Stimulira delovanje druge čakre,pozitivne asociacije, povezane to barvo so kreativnost, spolnost, sreča, veselje, globoki uvidi, neodvisnost in individualnost, modrost.

Merkava vijolične barve vsebuje vibrirajočo rdečo moško energijo in pomirjujočo žensko modro energijo. Ker vsebuje obe barvi ima lastnost, da ju lahko uravnovesi znotraj človeka. Vijolično barvo uporabljamo, kadar prevajamo višje energije v zemeljske. Je barva trasformacije.

Merkava modre barve je merkava miru, sprostitve, komunikacije, zdravljenja. Umirja vibracije, zato je dobra tudi za sproščanje in uporabo v prostorih za meditacijo in zdravljenje.

Merkava zelene barve je merkava ravnovesja in harmonije. S to barvo pospešimo vsako zdravljenje in uravnovesimo energije na vseh telesnih ravneh. Z zeleno barvo pospešimo vsako zdravljenje in uravnovesimo energije na vseh telesnih ravneh. Stimulira regeneracijo, rast, razvoj, odprtost, svobodo in neomejenost.   Vir: Integralna biorgonomija 

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen.  Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj.  Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih). Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

ČAROIT – velja za kristal intenzivnih čustev in uživanja življenja. Velja za talisman sprejemanja in dopuščanja. Je izjemno zdravilen, krepi intuicijo, odločnost in spontanost. Pomirja agresijo, stres in skrbi ter blaži nespečnost in nočne more. Preventivno ščiti pred malignimi tumorji, vliva energijo in obnavlja telo ter lajša krče in bolečine.  Prav tako umirja živce in blaži aritmijo.  Uporablja se ga tudi za prebuditev intenzivnih čustev in kot zaščito pred osamljenostjo. 

HRIZOKOLA – kristal duševnega ravnovesja. Pomirja nas v času stresa. Izvrsten je za posel in obilje. Pomaga nam pri vseh vrstah izražanja, nas razstruplja in zmanjšuje sres. Zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Spodbuja notranje ravnotežje, osebno moč in kreativnost, zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Pomaga pri težavah z grlom, jetri, kožo, želodcem, nadledvično žlezo. Odpravlja prebavne težave in trebušne krče. 

SODALIT – neprozoren kristal indigo modre barve z belimi progami – znižuje visoko temperaturo in pritisk kot tudi povečan sladkor v krvi. Osvobaja nas od strahov in umirja psiho. Nudi večjo samozavest in hrabrost. Aktivira metabolizem, harmonizira delovanje žlez z notranjim izločanjem, pomaga pri obolenju oči in pri pretiranem bitju srca. Krepi imunski sistem.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.