ORGONITNI PODSTAVEK M RD.JASPIS,TULIT,SELENIT

Nov izdelek

 

Orgonitni podstavek energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 50 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo.

Sestava:  rdeči jaspis, tulit, selenit,   6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan najmočnejši energijski simbol roža življenja

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

80,00 €

Več podatkov

 RDEČI JASPIS – kristal zaščite in očiščenja. Pomaga pri depresiji, pomirja ekstremna čustvena in duševna stanja. Našemu telesu daje več energije in pomaga prizemljiti. Spodbuja k toleranci in razumevanju. Nudi varnost in zapčito. Z njim dosežemo notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrino. Pomaga pri učenju in izredno krepi spomin, Prinaša srečo pri vožnji in na potovanjih. Dober pomočnik je pri krvnih boleznih in boleznih srca in ožilja. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost.

TULIT -  kot kristal srčne čakre nosi pomembno sporočilo, da se resnična moč nahaja v notranjosti nas. Tulit povečuje psihofizične sposobnosti. Tulit je izjemen kamen, zdravi tako lažje kot težje čustvene rane. Pomaga pri nizki ravni samospoštovanja in ostalih simptomih zanemarjanja in maltretiranja. Regulira motnje v hrani, povečuje koncentracijo, koordinacijo, uravnava telo in um v cilju doseganja uspeha v življenju. Zmanjšuje brezvoljnost in brezciljnost, vrača življenjsko moč, krepi srce in krvni obtok, pospešuje cirkulacijo, odpravlja stres, zmanjšuje tremo in krepi potenco.
Koristen je za tiste ki se ukvarjajo z javnim nastopanjem. Prav tako izboljšuje sposobnost reševanja problemov, pomaga nam najti prave rešitve. Odpravlja sebičnost in lenobo, ter težave povezane z pomanjkanjem kalcija.

SELENIT- krepi intuicijo, spodbuja medsebojno povezanost na vseh ravneh. Čisti nas od blokad ter pomirja. V prostoru poskrbi za prijetno harmonizirano energijo. Prinaša ljubezen, in je zelo priporočljiv pomočnik pri meditaciji. Je zaščitni kristal ter povečuje energijo drugih kristalov, ki so v bližini. Ugodno deluje pri zdravljenju in zmanjšanju tumorjev.  Selenit je kristal nove dobe, s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja vibracijo ljubezni in radosti.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.