ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK ANGELIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni.  Krasi ga ročno izdelano macrame vozlanje.

Sestava: angelit , gorski kristal

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

105,00 €

Več podatkov

Sporočilo Deve Angelita 

"Moja mila energija v vaše življenje vnaša mir in vseprisotnost. Z mojo pomočjo se boste lahkotno povezali s svojimi angeli in na mojih krilih poleteli v višave zavedanja in komuniciranja brez besed. Povežem vas z vašimi angeli varuhi in na svojih nebesnih tančicah prinašam za vas sporočila. Nosite me s seboj ali me položite pod svojo blazino, da v vaše sanje prinesem mir in spokojnost. Dvigujem imunski sistem telesa in mu pomagam, da v vsakodnevnem stresu najde umirjenost in lepoto, potrebno za obnovo fizičnega telesa.” 

Angelite je kamen , ki lahko služi kot fizično sidro ali talisman za energije osebnega angela varuha in ostalih božjih vodnikov. če ga nosimo ali držimo v roki nas poveže z ljubeznijo, vodenjem in pomočjo s strani nevidnega sveta, ki nas obdajajo na nevidni ravni. komunikacija in komunikacija z bitji nevidnega sveta so angelitovi darovi. Pomaga nam umiriti razburjena čustva in komunicirati s sočutjem. Pomaga razviti darove psihične uglašenosti, kanaliziranja,jasnovidnosti in duhovnega zdravljenja. Je kamen zavesti za novo dobo, predstavlja mir in povezanost. Angelit pomaga pri zavestni povezavi z angeli. Pomaga pri telepatski povezavi in komunikaciji in izven telesnih izkustvih. Je čudovit kamen za sanjanje. Na fizičnem nivoju podpira skelet in kosti. Pomaga nam, da smo bolj fleksibilni in da se z lahkoto premikamo v svetu v katerem živimo. Pomaga tudi pri prebavni funkciji telesa, regulira apetit in pomaga razjasniti čustvena stanja, ki vplivajo na debelost pri človeku. Obdaja nas z ljubeznijo in dobroto.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.