OGRLICA Z JANTARJEM V MACRAMEJU Povečaj

OGRLICA Z JANTARJEM V MACRAMEJU

Nov izdelek

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Kristal jantarja objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva.

Darilna škatlica priložena.

Več podatkov

35,00 €

Več podatkov

SPOROČILO KRISTALNE DEVE JANTAR

Jantar .... kristal integracije

»Tukaj sem, da vas spomnim starodavnih učenj in znanj, ki so del vaše dediščine, do katerih imate dostop, če tako izberete. Pomagam vam odstranjevati ovire na poti, še posebej tiste, ki so del vašega genetskega izročila in prihajajo s strani vaših prednikov. Zaščitim vas na popotovanjih, še posebej na notranjih popotovanjih v preteklost ali prihodnost. Stoletja sem zaveznik šamanov in vseh tistih, ki delajo z energijami narave. Sem vir svetlobe za vse tiste, ki so pozabili, da so svetloba. Če ste v depresiji ali ste se izgubili v temi, vam pomagam najti notranjo luč. Moja vibracija je vibracija strjene sončne svetlobe in simbolično predstavljam vaše notranje sonce. Dovolite mi, da sem vaš vodnik v povezovanju z vašim zvezdnim izvorom, saj mi zvezde niso tuje.«

Kot zdravilni kristal in amulet uporabljajo jantar že vsaj 7000 let. Jantar simbolizira sonce in duhovno povezanost. V preteklosti so ga veliko uporabljali za lajšanje glavobolov, bolezni grla, ušes in oči. Znan je po tem, da krepi imunski sistem, lajša bolečine, pospeši celjenje ran ter zmanjša vnetja grla in ušes.

Ko jantar nosimo na koži, naj bi se zaradi telesne toplote sproščale minimalne količine zdravilnih olj, ki se absorbirajo skozi kožo in gredo v krvni obtok. Tako delujejo pomirjujoče na človeški organizem.

Povezan je s sončnim pletežem in spolno čakro. Prinaša dobro srečo in je poznan po svojih čistilnih sposobnostih. Iz telesa potegne bolezni in je zelo pomirjujoč kristal, ki znižuje stres ter povečuje samozavest. Ščiti pred radiacijo in je primeren tudi za tiste, ki so del terapije z obsevanjem.

Afirmacija deve kristala:«Kličem sile očiščenja in zdravljenja mojega energijskega polja in objemam blagoslove fizičnega življenja.«