OGRLICA Z ROŽEVCEM V MACRAMEJU Povečaj

OGRLICA Z ROŽEVCEM V MACRAMEJU

Nov izdelek

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Kristal roževca objet v macrame vozlanju. Vrvica je nastavljiva.

Darilna škatlica priložena.

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

Sporočilo Deve Roževca 

"Sem kamen popolne brezpogojne ljubezni. Moja energija teče direktno v tvoje srce in prinaša radost in luč vsem čakram v tvojem telesu. S sabo nosim sočutje, da pomirim ranjeno telo in um ter dovolim vodam odpuščanja, da vstopijo kot balzam v tvojo dušo. Kjer se pojavijo nepopolnosti, jih operem s svojo rožnato lučjo. Nič ne more stati na poti noči brezpogojne ljubezni, ne smrt in ne strah, tudi jeza in zlo ne. Sem kamen nadangelov in nosilcev ljubezni, ki upravljajo in vodijo vaš Univerzum. Odpiram srčno čakro." 

Roževec upravičeno imenujejo "Kamen Ljubezni", saj izgrajuje samozavest skozi ljubezen do sebe. Je čudovit kamen za vse tiste, ki se čutijo izdani, zapuščeni in napadeni. Ne dovoli, da te preslepi njegova nežno rožnata barva in milina, to je kamen, ki nosi v sebi moč. Pokaže ti moč emocij in moč ljubezni, ki lahko premaga vse.

Prinaša mehkobo v trdo srce. Prinaša lepoto, da razdre vsa negativna čustvena stanja(potrtost, črnogledost, malodušje, posesivnost,...). Spreobrne srce,ki ne zaupa v zaupanje, da bo ljubezen prevladala.

Pomaga pri harmoničnih medsebojnih odnosih. Povrne umirjenost po močnih prevratih in prelomih v življenju, kaosu,trpljenju,travmahin krizah. Daje brezpogojno ljubezen tistemu,ki ga nosi in pomaga tistim, ki imajo težave z dajanjem ljubezni sebi in drugim. 

Je izjemen kamen, saj ga lahko kot talisman podarite popolnim neznancem in bos svojo nežno energijo v svet širil ljubezen, sočutje in nežno razumevanje. Predstavlja najvišjo možno obliko harmonije.

Je eden najmočnejših kristalov za aktiviranje človeškega kristala v nas samih zaradi srčnosti in njegovega zdravilnega potenciala. 

Afirmacija deve kristala: "Odpiram svoje srce,da sprejmem in izrazim energijo ljubezni, sedaj!"