OGRLICA Z MANGANO KALCITOM V MACRAMEJU+ZAPESTNICA

Nov izdelek

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Kristal mangano kalcita objet v macrame vozlanju v kombinaciji z zapestnico. Vrvica je nastavljiva.

Darilna škatlica priložena.

Več podatkov

85,00 €

Več podatkov

K  A  L  C  I  T 

"Moja energija je, ne glede na barvo, ki jo izberete zelo zdravilna, pomirjujoča, očiščujoča, osvežujoča in s sposobnostjo revitaliziranja. Stimuliram ognjeno energijo in pomagam pri premiku energije skozi sistem čaker ter aktiviram energetski sistem. Pospešujem razvoj in rast. Ojačujem energije in vam pomagam pri čiščenju energij tako v prostoru kot v telesu. Odstranjujem zastalo energijo, vam asistiram pri odpiranju blokad in vam pomagam, da se premaknete nad stare vzorce. Pomagam vam svet videti skozi nove oči, da lahko radost prepoznavate povsod okoli sebe. S povezavo čustev in intelekta ustvarim čustveno inteligenco v posamezniku. Če ste izgubili vero vase in v svoj napredek sem z vami, da vas spodbudim in vam povrnem motivacijo za ustvarjanje v življenju. V sodobnem svetu sem nepogrešljiv sopotnik vseh tistih, ki so nenehno pod stresom, saj imam sposobnost dvigniti čustveni stres in ga nadomestiti z umirjenostjo. V telesu pomagam pri absorbciji kalcija, jačanju kosti in sklepov."                              

Čisti in energetizira čakre. 

Pink mangano kalcit: element ogenj. Pomaga vzpostaviti celostnost in dobrobit, zdravje, empatijo in povezavo s srcem.

Afirmacija deve kristala: " Jaz sem umirjen in moja vizija je jasna in resnična. Sedaj z radostjo sprejemam vse kar vidim." 

Afirmacija deve kristala: " Jaz sem umirjen in moja vizija je jasna in resnična. Sedaj z radostjo sprejemam vse kar vidim."