ORGONITNI STOŽEC ČAROIT,Č.TURMALIN,HEMATIT,ONIX

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: čaroit, črni turmalin, hematit, onix, 5x kamena strela

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

ČAROIT – velja za kristal intenzivnih čustev in uživanja življenja. Velja za talisman sprejemanja in dopuščanja. Je izjemno zdravilen, krepi intuicijo, odločnost in spontanost. Pomirja agresijo, stres in skrbi ter blaži nespečnost in nočne more. Preventivno ščiti pred malignimi tumorji, vliva energijo in obnavlja telo ter lajša krče in bolečine.  Prav tako umirja živce in blaži aritmijo.  Uporablja se ga tudi za prebuditev intenzivnih čustev in kot zaščito pred osamljenostjo. 

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

HEMATIT – kristal ozemljitve in zaščite. Pomaga nam realizirati ideje, nudi nam živahnost in radost. Vzpodbuja vitalnost, najti lastne talente in samozavedanje. Odličen je za preplašene ljudi in krepi voljo do življenja. Pomaga pri histeriji, egoizmu in anksioznosti. Prinaša duševno jasnost in koncentracijo ter izboljšuje spomin. Krepi celotno telo, oči in srce, ugodno deluje na krvni obtok, male možgane. Pomaga pri glavobolu, razstrupljanju, izpadanju las in lomljivih nohtih. Umirja prehiter srčni utrip.

ONIKS  močan zaščitni kristal. Dela nas brezkompromisne ter vztrajne, da pridemo do svojega zastavljenega cilja. Krepi koncentracijo, nas ščiti pred zemeljskimi in EM sevanji, topi žalost, stah in depresije, spodbuja harmonijo in samozavest. Zdravi bolezni srednjega ušesa in oči ter krepi lase in nohte, kakor tudi živčni in imunski sistem. Ugodno deluje tudi na srce, kožo, noge, vranico ter kvni obtok in ledvica.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.