ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK AZURIT Povečaj

ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK AZURIT

Nov izdelek

Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni.

Sestava: azurit, gorski kristal

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

 AZURIT – je močan, vsestransko zdravilen kristal. Daje zrelost in stabilnost pri najstnikih ter povečuje koncentracijo. Pomaga pri  iskanju nebeškega sebe, prebudi psihične sposobnosti iin intuicijo. Podpira ščitnico, jetra ter centralni živčni sistem. Krepi kosti, sklepe in krvni obtok. Dobro deluje na grleno čakro, vzpodbuja kreativnost in krepi koncentracijo. Stimulira delovanje ščitnice, uporablja se tudi za zdravljenje artritisa in bolečin v sklepih. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.