ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK MANGANO KALCIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni. 

Sestava: mangano kalcit , gorski kristal

Vrvica v macrame vozlanju priložena. 

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

K  A  L  C  I  T 

"Moja energija je, ne glede na barvo, ki jo izberete zelo zdravilna, pomirjujoča, očiščujoča, osvežujoča in s sposobnostjo revitaliziranja. Stimuliram ognjeno energijo in pomagam pri premiku energije skozi sistem čaker ter aktiviram energetski sistem. Pospešujem razvoj in rast. Ojačujem energije in vam pomagam pri čiščenju energij tako v prostoru kot v telesu. Odstranjujem zastalo energijo, vam asistiram pri odpiranju blokad in vam pomagam, da se premaknete nad stare vzorce. Pomagam vam svet videti skozi nove oči, da lahko radost prepoznavate povsod okoli sebe. S povezavo čustev in intelekta ustvarim čustveno inteligenco v posamezniku. Če ste izgubili vero vase in v svoj napredek sem z vami, da vas spodbudim in vam povrnem motivacijo za ustvarjanje v življenju. V sodobnem svetu sem nepogrešljiv sopotnik vseh tistih, ki so nenehno pod stresom, saj imam sposobnost dvigniti čustveni stres in ga nadomestiti z umirjenostjo. V telesu pomagam pri absorbciji kalcija, jačanju kosti in sklepov." Čisti in energetizira čakre. 

Pink mangano kalcit: element ogenj. Pomaga vzpostaviti celostnost in dobrobit, zdravje, empatijo in povezavo s srcem.

Afirmacija deve kristala: " Jaz sem umirjen in moja vizija je jasna in resnična. Sedaj z radostjo sprejemam vse kar vidim." 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.