ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK SERPENTIN ŽAD, PERIDOT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni. 

Sestava: serpentin žad, peridot , gorski kristal

Vrvica v macrame vozlanju priložena. 

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

SERPENTIN ŽAD – povečuje življenjsko energijo in v telesu aktivira obrambne mehanizme. Je odličen kristal za celično regeneracijo in blokira ter stagnira blokade na čakrah. Dobro blaži aritmijo srca. Serpentin velja za zaščitni kristal pred škodljivimi sevanji zato ga uporabljamo tudi za blažitev teh negativnih energijskih učinkov sevanja. Čisti strupe iz krvi in celotnega telesa, odpravlja tumorje, infekcijska obolenja ter oslabelost mišic. Ima moč povečanja življenjske energije in v telesu aktivirati obrambne mehanizme. Pomaga pri glavobolih, nestabilnem krvnem tlaku, prehladih in diabetesu. Serpentin je odličen kristal za celično regeneracijo. Blokira ter stagnira pa tudi blokade na čakrah. Njegova vibracija nam pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega.
PERIDOT - OLIVIN– prinašalec modrosti. Njegova izjemna barva uravnava srčni utrip, ugodno deluje pri boleznih srca, ožilja in krvi. Zaradi svoje posebnosti krepi imunski sistem, pomaga pri nespečnosti, melanholiji in depresiji. Primeren kristal za vremensko občutljive ljudi. Peridot ponuja globoke zdravilne vibracije na celotno telo in je lahko še posebej koristen za tiste, ki okrevajo po bolezni ali nesreči. Peridot nosi pozitivno energijo in je koristna za tiste, ki doživljajo travmatične čustvene situacije. Je zaščitni kristal, ki ponuja podporno energijo za ohranjanje čaker v ravnovesju. Spodbuja jasnovidnost in razumevanje ter prizemljuje. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.