ORGONITNI STOŽEC RDEČI JASPIS,SONČNI K.,HEMATIT, KRIZOPRAS

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: rdeči jaspis, sončni kamen, hematit, krizopras, 5x kamena strela 

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

 RDEČI JASPIS – kristal zaščite in očiščenja. Pomaga pri depresiji, pomirja ekstremna čustvena in duševna stanja. Našemu telesu daje več energije in pomaga prizemljiti. Spodbuja k toleranci in razumevanju. Nudi varnost in zaščito. Z njim dosežemo notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrino. Pomaga pri učenju in izredno krepi spomin, Prinaša srečo pri vožnji in na potovanjih. Dober pomočnik je pri krvnih boleznih in boleznih srca in ožilja. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost.

SONČNI KAMEN - očiščuje in energizira čakre. Odganja strahopetnost, odstranjuje stres in povečuje vitalnost in sijaj. Pomaga proti depresijam, strahovom in pretirani skrbi; omogoča pa tudi ustvariti pozitiven pogled na življenje. 
Sončni kamen zdravi dušo, ki žaluje. Odpira k svetlobi nebesnih sfer, služi bogu in ga časti kot varuha večne luči. Uporabljajte ga za meditacijo, da dosežete notranji mir z njegovim sončnim sijajem. 

HEMATIT – kristal ozemljitve in zaščite. Pomaga nam realizirati ideje, nudi nam živahnost in radost. Vzpodbuja vitalnost, najti lastne talente in samozavedanje. Odličen je za preplašene ljudi in krepi voljo do življenja. Pomaga pri histeriji, egoizmu in anksioznosti. Prinaša duševno jasnost in koncentracijo ter izboljšuje spomin. Krepi celotno telo, oči in srce, ugodno deluje na krvni obtok, male možgane. Pomaga pri glavobolu, razstrupljanju, izpadanju las in lomljivih nohtih. Umirja prehiter srčni utrip.

KRIZOPRAS - Daje nam občutek, da smo del Božanske celote. Je odličen kamen za sproščanje in miren spanec. Spodbuja občutek varnosti, zaupanja in omogoča vpogled vase - razkrije kdaj je naša dejanja vodil egoizem in česa smo bili zato prikrajšani.  

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.