ORGONITNI STOŽEC AMETIST,KRIHOPRAS,ROŽEVEC,DUMORTIERIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: ametist, krizopras, roževec, dumortierit, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravlja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.

KRIZOPRAS - Daje nam občutek, da smo del Božanske celote. Je odličen kamen za sproščanje in miren spanec. Spodbuja občutek varnosti, zaupanja in omogoča vpogled vase - razkrije kdaj je naša dejanja vodil egoizem in česa smo bili zato prikrajšani. 

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči in levkemiji ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov.

DUMORTIERIT je kristal, ki bo okrepil vaš pogum in vam pomagal premagati strahove. Prav tako koristi kot podporni kristal, če se želite znebiti ponavljajočih se slabih vedenjskih vzorcev, čustev in odvisnosti. Ta prikupno moder kristal bo omogočil, da boste razvili svoje duhovne sposobnosti v polnejši meri. Okrepite svoje vizualizacije, jasnovidnost, branje iz tarot kart in kanaliziranje energije. Dumortierit in njegove energijske vibracije vplivajo na pravilno delovanje ščitnice, srca, metabolizma in nekatere avtoimune bolezni. Ker pa okrepi pravilno pretočnost grlene čakre, pomaga pri vseh težavah, povezanih z grlom, kot so ponavljajoče se angine, kronično vnetje grla, motnje v požiralniku in stalnih nahodih. Dumortierit je kristal, ki odstranjuje blokade na grleni čakri. Ko je vaša grlena čakra pretočna, je tudi vaš govor gladek in nimate težav pri izražanju svojih pravih čustev in misli. Če si želite odličnih govornih sposobnosti, kot jih imajo javni govorci, le nosite kristal čim bližje vratu, najbolje kar na obesku ali pa z njim meditirajte. Odpira tretje oko. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.