ORGONITNI STOŽEC JANTAR,ČADEVEC,M.KAMEN,GRANAT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: jantar, čadevec, mesečev kamen, granat, 5x kamena strela 

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

JANTAR – velja za kristal sreče. Je močan zdravilec in čistilec, ki iz telesa odstranjuje vse kar je nezdravega. Blaži probleme z želodcem, jetri, žolčem, žlezo ščitnico in težave povezane z epilepsijo.  Spodbuja celjenje ran, samozavest, zbistri misli. Izboljša delovanje možganov, živčnega sistema ter pljuč. Zmanjšuje stres, blokade in tesnobo ter budi življenjsko radost. V življenje prinaša stabilnost, stimulira inteligenco, dober je za spomin. 

DIMNI KVARC ali ČADEVEC – velja za kristal zaščite, saj nas ščiti pred vsemi vrstami negativnosti. Pomirja napade panike, živčnosti, stres, strah in jezo. Dobro pomaga pri nočnih morah in nespečnosti. Pomaga pri mišičnih težavah, glavobolu, želodčnih in črevesnih težavah ter ščiti spolne organe, ledvice in krepi krvni obtok. Ugodno deluje na živčni sistem, dihala ter blaži utrujenost in depresijo.  Fizično krepi telo in hrbtenico, nas prizemljuje ter prinaša obilje in srečo. Ustvarja stabilnost, varnost in samozavest.

MESEČEV KAMEN – kristal ravnovesja, plodnosti in predane ljubezni. Ščiti nas na potovanjih, krepi intuicijo in jasnovidnost ter izboljšuje spomin. Usklajuje menstrualni ciklus in proizvodnjo hormonov, pomaga pri menstrualnih težavah, pri menopavzi in neplodnosti. Deluje tudi na trebušno slinavko, črevesje,  limfo, otekline ter vranico.  Odpravlja stres in depresijo ter umirja čustva in prinaša harmonijo. Pomirja tudi hiperaktivne osebe ter nihanja pri muhastih ljudeh. Premaguje raztresenost in spodbuja spretnost, miri nočne more ter prinaša prijateljstvo in zvestobo. Močno deluje na želodec in prebavne organe ter aktivira delovanje žlez. Krepi optimizem, duhovnost ter pomaga pri stresu in depresiji. Lahko izboljša pomanjkanje samozavesti ter pomaga pri iskanju  in prepoznavanju prave ljubezni.

GRANAT -  s svojo energijo dopolnjuje in prečiščuje čakre. Revitalizira, prečiščuje in uravnava energijo, s čimer prinese umirjenost ali strast, kar koli je pač treba. Pravijo, da je sposoben opozoriti nas na prihajajočo nevarnost in nekoč davno se je nosil kot zaščitni talisman. Granat  nas navdihuje z ljubeznijo in posvečenostjo. Krepi srce, uravnava krvni pritisk in obtok. Pomaga pri slabokrvnosti, celjenju ran in pri težavah s spolnimi organi. Ugodno deluje na krvno plazmo, na ščitnico, spodbuja presnovo in blaži glavobol. Umirja jezo, nočne more in deluje antidepresivno.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.