ORGONITNI STOŽEC LAPIS LAZULI,RUTILNI KREMEN,MOKAIT,PIRIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 20m2.

Sestava: Lapis lazuli, rutilni kremen, mokait, pirit, 5x kamena strela 

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

LAPIS LAZULI – kristal prebujene zavesti. Pomaga pri jasnosti vpogleda v univerzalno znanje. Imetniku  daje pogum in ga ščiti pred negativnimi vplivi slabih misli drugih ljudi. Odpravlja neželjene vedenjske vzorce in ima izredno močno energijo, ki krepi notranjo moč. Preprečuje vdor negativnih energij in spodbuja izražanje.  Zdravi visok krvni pritisk, povišano temperaturo, razna vnetja, krče in glavobol. Pomaga pri srčnem infarktu, sklerozi, angini pektoris. Ščiti nas od sevanja, ki jih povzročajo tehnične naprave. S svojo močno vibracijo deluje na organizem in prodre globoko v psiho.

RUTILNI KREMEN – blagodejno deluje na celotno področje dihalnih organov. Uravnava sprejemanje kisika in izdihovanje ogljikovega dioksida. Spodbuja regeneracijo celic v celotnem telesu, kar zelo pozitivno deluje na male možgane. Uravnava motnje ravnotežja in zdravi živčne bolezni ter epilepsijo. Aktivira bele krvničke, ki tvorijo protitelesa in s tem skrbijo za večjo odpornost proti virusom in bakterijam. Rutilni kremen je močan kristal, ki velja že več tisočletij za kristal resnice in zaščite. Zdravi in uravnoveša avro z zavračanjem negativnih energij. Pripomore k duhovni rasti, dobremu počutju, harmoniji in življenjski moči. Rutilni kremen nam kaže pravo pot, kljub nasprotujočim mnenjem drugih in nam pomaga, da svoje cilje lažje uresničimo. Rutilni kremen ima zaščitne učinke in nas svari pred zlimi močmi, lažmi in prevarami in nas osvobaja od strahu pred prihodnostjo. Nekateri trdijo, da pomlajuje in podaljšuje življenje in spodbuja moč samozdravljenja. Pomirja tudi temna razpoloženja in deluje kot antidepresiv. Odpravlja strahove, fobije in tesnobo. Spodbuja odpuščanje na vseh ravneh. Zaradi izjemno visoke ravni energije spodbudi telesno in duševno ravnovesje. Čisti negativne energije, avro in zdravi eterično telo. Krepi samozavest in pomaga pri odločanju.

MOKAIT – je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost lastnega vidika v življenju in pomaga do prave odločitve. Mokait nas poveže z energijami zemlje, ki omogoča globjo povezavo z instinktom. Ščiti nas  pred vsemi vrstami negativnih občutkov. Na delovnem mestu nam lahko pomaga, da vidimo možnosti za spremembe ali izboljšanje poslovanja in zmanjšuje vpliv raznih ovir. Preprečuje skrb za prihodnost ali prejšnje zgrešene odločitve. Priporočljivo ga je nositi v trenutkih, ko doživimo padec. Prav tako ščiti tistega, ki ga nosi, pred manipulacijami drugih ljudi.

PIRIT – kristal zaščite, bogastva in sreče. Ščiti avro pred vdorom tujih energij in krepi osebno moč, voljo in vitalnost. Krepi tudi kreativnost in spomin, vedrost ter optimizem. Razstruplja in prizemljuje, blaži tesnobo, depresijo, strah in stres. Deluje na jetra, trebušno slinavko in vranico. Krepi imunski sistem, črevesje, pljuča, ledvice in kosti. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.