ORGONITNI OBESEK V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE APATIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni. 

Sestava: apatit, gorski kristal, Swarovski kristalčki

Verižica priložena. 

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

 

Sporočilo kristalne Deve Apatita

"Moja energija čisti vašo auro, še posebej mentalno plast aure. Delujem kot mentalni razsvetljevalec, saj prinašam v tvoje polje več zavedanja. Spodbujam reprogramiranje tvojega uma, da bi lahko razumel celostnost tega kdo si. Prinašam navdih in takojšnje razumevanje situacij, ter pomagam pri razumevanju in dostopanju do zapisov Akaše. Pomagam pri razumevanju preteklih dogodkov in življenj ter pokažem na vzroke težav s fizičnim zdravjem.

Moja pozitivna energija ti bo pomagala obdržati pozitiven pogled na svet in na stvari, dogodke in odnose. Skupaj bova iz tvoje podzavesti prinesla stvari, ki jih ne potrebuješ več in jih lahko zamenjaš in transformaraš. Pomagam ti, da se povežeš z notranjim Jazom, ob tem pa bo izginilo samo-obsojanje in kritiziranje, zamenjala ga bo brezpogojna ljubezen do sebe. "

Pripisujejo mu moč, da odpravlja psihično izčrpanost, krepi spomin, željo po zdravi hrani. Prav tako pospešuje tvorbo novih celic, kot tudi tvorbo hrustanca, kosti in zob.

VIBRACIJA: nas čustveno odpira, motivira, pomaga prebroditi stanja fizične in psihične izčrpanosti, ter pomirja ekstremna čustvena stanja. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.