ORGONITNE POTIČKE ZA VRT 6/1

Nov izdelek

  • Orgonitne potičke pospešujejo rast rastlin, tako na vrtu kot v stanovanju.
  • Dandanes na tisoče ljudi postavlja svoje orgonite v vrtove in na njive, da bi na naraven način povečali svoj pridelek, ter zmanjšali število škodljivcev in rastlinskih bolezni.
  • Sestava: mahovni ahat, kamena strela. 
  • Ena potička je dovolj za 4m2 obdelovalne površine.

Več podatkov

60,00 €

Več podatkov

 

MAHOVNI AHAT- podarja počitek duši in osvobaja od naporov konflikta z materialnim svetom. 
Prinaša inspiracijo in zmogljivost, da vedno znova začnemo, v našo osebnost pa vliva več samozavesti in samospoštovanja. Osvobaja od pritiska preobremenjenosti, podpira zaupanje in pomaga, da se znebimo zavrtih strahov. Povezuje nas z vibracijami zemlje in podarja občutek  notranje stabilnosti. Njegova inteligentna energija potuje v preobremenjene predele organov, ki imajo poškodbe. Z njegovo vibracijo ozavestimo naše fizično telo v notranjosti, in tako lahko prepoznamo sporočilo o stanju naših organov. Med drugim je mahovni ahat močan kristal  za delo z rastlinami, živalmi in vremenskimi pojavi. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.