ORGONITNI STOŽEC RDEČI JASPIS,FLOURIT,SARDONIKS,AMETIST

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30 m2.

Sestava: rdeči jaspis, flourit, sardoniks, ametist, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

55,00 €

Več podatkov

RDEČI JASPISkristal zaščite in očiščenja. Pomaga pri depresiji, pomirja ekstremna čustvena in duševna stanja. Našemu telesu daje več energije in nas pomaga prizemljiti. Spodbuja k toleranci in razumevanju. Nudi varnost in zaščito. Z njim dosežemo notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrino. Pomaga pri učenju in izredno krepi spomin. Prinaša srečo pri vožnji in na potovanjih. Dober pomočnik je pri krvnih boleznih in boleznih srca in ožilja. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost. 

FLOURIT -  kristal razsodnosti in kreativnosti.  Prečiščuje in ščiti našo auro, dviguje zavest ter nam vliva življenjsko moč. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Ščiti nas pred različnimi sevanji. Povečuje intuicijo, samozavest, intelektualni razvoj. V ravnovesje postavlja naš um in občutke, pomirja napetost in strah. Je zelo močan zdravitelj, predvsem pri infekcijah, gripah. Vpliva na sklepe, kosti, osteoporozo, kožo, senilnost, artritis, pljuča, ledvica, ušesa, zobe. Koristi pri anksioznosti in nespečnosti.

SARDONIKS – obarvan črno, belo ali rdeče rjavo in nam pomaga reševati probleme hitro in pragmatično, ter nas napolni z močjo za premagovanje vsakdanjih težav. Veliko ga programiramo za pomoč govornikom in odvetnikom, pa tudi za zdrav in miren odnos med poročenimi pari. Nekoč je veljal za kamen, ki je varoval pred lažjo, nezvestobo, z njim so si pomagali tudi pri zaraščanju zlomljenih kosti.

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravlja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.