ORGONITNI OBESEK Z ZLATIM LIBIJSKIM TEKTITOM  V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE Povečaj

ORGONITNI OBESEK Z ZLATIM LIBIJSKIM TEKTITOM V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve oz. ne potemni. 

Sestava: zlati libijski tektit, gorski kristal, Swarovski kristalčki

Vrvica  priložena. 

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

85,00 €

Več podatkov

ZLATI LIBIJSKI TEKTIT - Ker deluje podobno kot Tektit na tretji energetski  center - pleksus solaris, ti povečuje voljo do vsega dobrega predvsem pa zelo pomirja. Vibracija teh kamnov prinaša v življenje obilje in blaginjo. Če z vsem srcem delaš in živiš za višje dobro ti prinaša tudi denar. Zaradi žarkov zlate svetlobe, ki so skoncentrirani v kamnu, deluje močno tudi na prvi in drugi energetski center in je dober pripomoček pri vseh trebušnih težavah, predvsem pomaga pri simptomu razdražljivega črevesja. Lahko ga uporabimo pri meditaciji, predvsem za raziskovanje informacij iz naših prejšnjih življenj. V meditaciji nam prav tako zelo pomaga pri vpogledu v Akaške zapise. Kamni imajo v sebi zapisano kodo za oproščanje karmičnih dolgov iz prejšnjih življenj. Če jih nosimo daljše obdobje imajo na nas zelo velik vpliv, predvsem lahko pričakujemo ogromen napredek v naši zavesti. Podobno kot zvezdni kamen Tektit deluje zaščitno, ustvarja polje zaščite in s svojo vibracijo preprečuje, da bi vam kdo kradel voljo do vsega dobrega. Pri Libijskem Zlatem Tektitu je pomembno predvsem, da z njim poizkušamo delati dobro vsem ljudem in celotnemu planetu, saj šele takrat odpečatimo kodo, katera nam pomaga do popolne sreče in blaženosti v tem življenju. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.