ORGONITNI OBESEK V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE MALAHIT Povečaj

ORGONITNI OBESEK V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE MALAHIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v ročnem prepletu z bakreno žičko.

Vrvica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

 

Deva kristala MALAHIT 

»Moja moška električna kvaliteta vam pomaga ustvariti vrtinec energije, ki sproži proces privlačnosti in manifestacije tega, kar si želite v fizično realnost. Pomagam vam ustvarjati forme iz vaši misli in vas voditi skozi proces manifestacije in kreacije vaših želja in sanj. Vodim vas na vaši poti in sem zaveznik novodobnih voditeljev. Vašo voljo povežem z božansko voljo in vas vodim skozi akcije, ki jih morate narediti. Spomnim vas, da ste soustvarjalci sveta, v katerem živite in da so možnosti neskončne. Čistim vas vseh negativnosti in preobrazim vse negativne energije s katerimi prihajate v stik. Moja bogata zelena barva zdravi vaše fizično telo in srce. Kadarkoli ste v zmeri in ne vidite izhoda, sem vaš zaveznik na poti, saj razjasnim vaš pogled in vam pomagam, da izberete. Če imate idejo ali vizijo in jo želite uresničiti, vendar ne veste, kako se stvari lotiti, vam pomagam pri organizaciji in razjasnitvi, da stvar udejanjite. Sem vaš zaveznik na poti, če vas je strah moči, če se nočete izpostaviti v svetu, nočete biti videni ali se upirate prevzeti svoje mesto kot sila soustvarjanja v vesolju. Pomagam vam prizemljiti vaše sanje in vam pokažem pot, kako sanje uresničiti.« 

Znano je, da baker, ki je prisoten v malahitu, veže nase negativne energije, zato so ga vedno uporabljali za zaščito telesa pred psihičnimi napadi in boleznimi. Zaradi intenzivnega čiščenja je malahit primeren tudi kot zaščitni kamen za prostor. Malahit in baker sta postala zaščitna amuleta za vse bolezni in magijske vpive. 

Malahit veže nase strupe in toksine, ob tem pa njegova zemeljska energija tudi energizira. Obnavlja moč in revitalizira po bolezni. Zanj je značilno, da obnavlja tkiva po operacijah. Pomaga tudi pri revmatizmu in tudi pri astmi. Ugodno deluje pri zdravljenju bolezni srca in ožilja, krepi kri in krvni obtok ter uravnava menstruacijo. Krepi vse telo ter uravnava delovanje žlez. Odličen je za zdravljenje turov, tumorjev in vseh težkih kroničnih boleznih, saj vpliva na celično sturkturo in DNK. Blaži infekcije, pomaga pri boleznih požiralnika in žrela ter nevtralizira škodljive učinke sevanja, ter krepi delovanje vranice in imunskega sistema. Uporabite ga lahko tudi pri nespečnosti in nočnih morah. Učinkovit je pri otroških boleznih, saj spodbuja centre za samozdravljenje.  Zanimivo je tudi, da zmanjšuje apetit, zato se učinkovito uporablja pri dietah. Pomaga pri slabostih na potovanjih. Njegova frekvenca stimulira tudi jetra, da izločajo toksine.

 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.