ORGONITNI OBESEK V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE HRIZOKOLA Povečaj

ORGONITNI OBESEK V PREPLETU BAKRENE ŽIČKE HRIZOKOLA

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v ročnem prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti.

Vrvica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

Sporočilo kristalne deve HRIZOKOLA – kamen boginje 

»Kot svečenica vas vodim v globino polne moči vaše duše. Vaša moč leži v izvorni moči nežnosti in miline. Povezujem vas z veliko boginjo, izvorno žensko esenco tako v moških kot v ženskah. Povezujem z modrostjo in starodavnimi misteriji. Imate mojo popolno podporo, ko izražate svojo resnico in sijete svojo luč v svet. Z mojo pomočjo lahko izrazite ljubeče vedenje vašega srca drugim. Asistiram vam, da objamete svojo moč, ki jo nosijo na svojih krilih izgovorjene besede in za prepoznavanje, kako besede, ki jih uporabljate vplivajo na vašo okolico. Svojo modrost delite z drugimi, ko z njimi prijateljsko kramljate ali ko ste postavljeni v situacijo, kjer predajate sporočila večji skupini ljudi. Pomagam vam pri učenjih vseh vrst in s svojo prisotnostjo omogočim milosti sporazumevanja in modrosti, da sta z vama. Odpiram kanal višjega razumevanja in pomagam skomunicirati vaši vsakdanji realnosti. Če vas je strah komunicirati iz srca, sem vaša zaveznica. Opogumljam vas, da delite svoj resnični jaz, to kar ste z drugimi, brez mask in skrivalnic. Včasih je bolj modro ostati tiho in s tem povedati precej več, kot če bi odprli usta in spregovorili. Z mojo pomočjo boste spoznali tako moč tiine, kot tudi moč zvoka.« 

Krizokola je močan kamen za sporazumevanje. Nekomu pomaga govoriti bolj odprto o svojih čustvih in o svojem vedenju. Drugemu pomaga komunicirati na način, da je uslišan ali razumljen s strani partnerja. Še zlasti je v pomoč tistim, ki se bojijo govoriti ali sporočati svojo resnico.

Krizokola nas uči, da besede niso le izraz energije, ampak so komunikacija duha. Ta zaveznik vam lahko pomaga najti prave besede, ki bi povečale moč izgovorjenega.

Krizokola je kamen, ki pomirja, ustvarja sveti prostor in nudi zadovoljstvo. V domu krizokola nase potegne negativne energije vseh vrst. Koristi v zvezah, ki so postale nesigurne, ker vanjo vnaša energijo negovanja in zdravljenja. Hkrati utrjuje medsebojne odnose in posameznikovo samopodobo. Krizokola čisti in polni čakre in jih naravnava z božanskim virom. Krepi samozavest in pomaga ustvariti notranje ravnovesje.

Krizokola poveča kreativnost, hkrati pa zmanjšuje mentalno napetost, stres in pomaga, da ostanemo hladnokrvni tudi v najbolj vročekrvnih razpravah. Zmanjšuje neravnovesja, ki jih povzročajo strahovi, Podpira vse, ki delajo zdravljenje z zvokom.

 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.