ORGONITNI STOŽEC KRIZOPRAS,FLOURIT,HRIZOKOLA,AVENTURIN

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor, velik do 30m2.

Sestava: krizopras, flourit, hrizokola, venturin, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

60,00 €

Več podatkov

KRIZOPRAS - Daje nam občutek, da smo del Božanske celote. Je odličen kamen za sproščanje in miren spanec. Spodbuja občutek varnosti, zaupanja in omogoča vpogled vase - razkrije kdaj je naša dejanja vodil egoizem in česa smo bili zato prikrajšani. 

FLOURIT -  kristal razsodnosti in kreativnosti.  Prečiščuje in ščiti našo auro, dviguje zavest ter nam vliva življenjsko moč. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Ščiti nas pred različnimi sevanji. Povečuje intuicijo, samozavest, intelektualni razvoj. V ravnovesje postavlja naš um in občutke, pomirja napetost in strah. Je zelo močan zdravitelj, predvsem pri infekcijah, gripah. Vpliva na sklepe, kosti, osteoporozo, kožo, senilnost, artritis, pljuča, ledvica, ušesa, zove. Koristi pri anksioznosti in nespečnosti.

HRIZOKOLA – kristal duševnega ravnovesja. Pomirja nas v času stresa. Izvrsten je za posel in obilje. Pomaga nam pri vseh vrstah izražanja, nas razstruplja in zmanjšuje stres. Zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Spodbuja notranje ravnotežje, osebno moč in kreativnost, zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Pomaga pri težavah z grlom, jetri, kožo, želodcem, nadledvično žlezo. Odpravlja prebavne težave in trebušne krče.

AVENTURIN  - je znan kot kristal motivacije in blaginje. Na psihičnem nivoju prinaša mir in vedrino, umirja ter prinaša ravnovesje in stabilnost. Vzpodbuja odgovornost in resnost pri obveznostih, pomaga najti poslovne priložnosti. Nežno in učinkovito blaži čustveno bolečino in žalost. Odpravlja tesnobe in strahove iz otroštva, bistri misli ter krepi ustvarjalnost in dojemanje. Privablja bogastvo, srečo in uspeh ter je v veliko pomoč pri iskanju novih poslovnih priložnosti. Blagodejno deluje pri težavah s srcem,  ščiti pred infarktom, stimulira sanje in čisti blokade. Dober je za zaščito pred sevanj,  odpravlja bolezni pljuč in respiratornega trakta.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.