ORGONITNI STOŽEC PURPURIT, PIRIT, MAGNEZIT, AMETIST,ČRNI TURMALIN

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor, velik do 30m2.

Sestava: purpurit, pirit, magnezit, ametist, črni turmalin, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

55,00 €

Več podatkov

PURPURIT – podpira notranje očiščenje, stimulira kronsko čakro in tretje oko ter spodbuja duševni razvoj. Tako izboljšuje zavest in koncentracijo ter vliva pogum, da govorimo svobodno in samozavestno ter da imamo zaupanje v svoje sposobnosti. Je odličen kristal s pomirjujočimi vibracijami za pomoč pri stresu ali tesnobi. Njegova energija je zelo duhovna in ima močne zdravilne sposobnosti ter nam nudi močno psihično zaščito. Omogoča povezavo z našimi vodniki in komunikacijo z njimi. Odstranjuje vsa prekletstva ali negativno energijo. Purpurit je odličen pomočnik pri iskanju in povezavi z našim višjim jazom. Pomagal nam bo pri sprejemanju pomembnih odločitev. Spodbuja astralna potovanja. Purpurit lahko pomaga pri pravilnem pretoku krvi iz srca v pljuča. Usklajuje nivo sečne kisline in stabilizira srčni utrip. Prav tako lahko pomaga tudi pri čiščenju krvi.

PIRIT – kristal zaščite, bogastva in sreče. Ščiti avro pred vdorom tujih energij in krepi osebno moč, voljo in vitalnost. Krepi tudi kreativnost in spomin, vedrost ter optimizem. Razstruplja in prizemljuje,  blaži tesnobo, depresijo, strah in stres. Deluje na jetra, trebušno slinavko in vranico. Krepi imunski sistem, črevesje, pljuča, ledvice in kosti.

MAGNEZIT – dober je za kosti, krepi krvni obtok, znižuje holesterol, preprečuje krčenje krvnih celic. Pomaga pri delovanju želodca in črevesja, čisti ledvice in jetra. Na psiho deluje pomirjujoče, odpravlja depresijo in stres. Zelo dober kristal za vse, ki imajo težave z nespečnostjo.

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravlja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.