ORGONITNI STOŽEC MEDENI OPAL,T.OKO,PRASEM,Č.TURMALIN

Nov izdelek

Energijsk očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: medeni opal, tigrovo oko, prasem, črni turmalin, 5x kamena strela 

Več podatkov

60,00 €

Več podatkov

OPAL -  krepi zdravje in voljo do življenja.  Opal je bil vedno povezan z ljubeznijo, strastno željo in erotiko. Je kamen zapeljivosti, ki stopnjuje čustveno stanje in sprosti zavore. Deluje lahko kot čustveni stabilizator.  Z nošenjem opala nam le-ta prinaša vdanost, zvestobo in spontanost. Krepi zdravje in voljo do življenja. Topi žalost, strah in depresijo, v medsebojne odnose vnaša harmonijo. Krepi samozavest a hkrati uči ponižnosti in skromnosti. Je simbol resnice, prinaša srečo.

 TIGROVO OKO – kristal nove moči. Primeren je za dvig samozavesti, za pogum, zaupanje in pridobivanje materialnih dobrin. Ščiti nas pred vsemi vrstami nevarnosti in je izredno energijsko močan kristal. Daje nam občutek varnosti, pomaga pri depresiji, spodbuja regeneracijo, prinaša srečo in obilje v življenje. Je odličen kot talisman proti smoli in urokom. Krepi reproduktivne organe, želodec, vranico, žolčnik. Pomaga blažiti stresne in tesnobne situacije. Ugodno deluje tudi na center gibanja, sklepe in kosti ter jetra.

PRASEM - zelo učinkovit pri blaženju aritmije. Nakit nam podarja pragmatičnost in neprizadetost, privlačil pa naj bi tudi denar. Ponekod ga nosijo kot talisman, ki prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo. Njegova vibracija je nežna, vendar učinkuje na fino energijskih ravneh, saj blaži ekstremna čustvena stanja (jeza, sovraštvo). Je zelo primerno darilo za mlade družine in plahe ljudi. 

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.