ORGONITNI STOŽEC AQUA AURA, GRANAT,LAPIS LAZULI,ROŽEVEC

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 3o m2.

Sestava: aqua aura, granat, lapis lazuli, roževec, 5x kamena strela 

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

 AQUA AURA – je zaščitni kristal, ki nas ščiti pred psihičnimi napadi drugih ljudi. V meditaciji nas popelje v globok mir vase.  Ne glede na to, da je barva kristala ustvarjena skozi alkimistični postopek, nanešeno zlato pomaga, da se tkiva hitreje obnavljajo, hkrati pa uravnoteži in obnavlja fizično mentalno in čustveno telo.  Ima izjemno energijo ki jo ustvarja kombinacija kvarza in zlata. njegova umirjena, tekoča in nežna energija nam pomaga, da se bolj odpremo svoji intuiciji. Pomaga nam pri jasni komunikaciji in jasnemu razmišljanju. Ima sposobnost čiščenja in umirjanja, zato je izjemno primeren kristal takrat, ko smo pod velikim stresom.  Aktivira vse čakre, še posebej deluje na gleno čakro in spodbuja komunikacijo iz srca. Prinaša jasnost, čisti negativnosti in odpira našo povezavo z Božansko energijo v nas. 

GRANAT -  s svojo energijo dopolnjuje in prečiščuje čakre. Revitalizira, prečiščuje in uravnava energijo, s čimer prinese umirjenost ali strast, kar koli je pač treba. Pravijo, da je sposoben opozoriti nas na prihajajočo nevarnost in nekoč davno se je nosil kot zaščitni talisman. Granat  nas navdihuje z ljubeznijo in posvečenostjo. Krepi srce, uravnava krvni pritisk in obtok. Pomaga pri slabokrvnosti, celjenju ran in pri težavah s spolnimi organi. Ugodno deluje na krvno plazmo, na ščitnico, spodbuja presnovo in blaži glavobol. Umirja jezo, nočne more in deluje antidepresivno.

LAPIS LAZULI – kristal prebujene zavesti. Pomaga pri jasnosti vpogleda v univerzalno znanje. Imetniku pa daje pogum in ga ščiti pred negativnimi vplivi slabih misli drugih ljudi. Odpravlja neželjene vedenjske vzorce in ima izredno močno energijo, ki krepi notranjo moč. Preprečuje vdor negativnih energij in spodbuja izražanje. Vrača negativno energijo nazaj k viru. Zdravi visok krvni pritisk, povišano temperaturo, razna vnetja, krče in glavobol. Pomaga pri srčnem infarktu, sklerozi, angini pektoris. Ščiti nas od sevanja, ki jih povzročajo tehnične naprave. S svojo močno vibracijo deluje na organizem in prodre globoko v psiho.

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči in levkemiji ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.