ORGONITNI OBESEK ARAGONIT, AKVAMARIN

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: araonit, akvamarit, gorski kristal

Vrvida priložena

Darilna škatlica gratis 

Več podatkov

40,00 €

Več podatkov

ARAGONIT – prinaša duhovno stabilnost in deluje pomirjujoče. Učinkovit je pri živčnem trzanju in krčem, ki so posledica notranjega nemira. Krepi mišično aktivnost in ugodno vpliva na hrbtenico, kosti zobe in srce. Uči nas potrpežljivosti, sprejemanja, discipline ter zanesljivosti tudi pri otrocih. Odlično pomaga pri koncentraciji. Krepi imunski sistem in pomaga pri zdravljenju jajčnikov in prostate. 

AKVAMARIN – je simbol sreče, upanja ter prijateljstva in ljubezni.   Vzpodbuja sposobnost govora, logično razmišljanje, voljo, samozavest in vero v moč resnice in ljubezni. Lastnika osvobaja od podzavestnih strahov in blokad. Pomaga pri boleznih oči, žrela, želodca in jeter ter ledvic.  Dobro deluje na grlo in lajša vse težave povezane s predelom vratu, žlezo ščitnico in govorom. Omogoča nam kreativnost. Močno vzpodbuja imunski sistem in povečuje vitalnost. Ščiti avro, krepi intuicijo in duhovno ozaveščanje. Dober je za zaščito pred srčnim infarktom. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.