ORGONITNI OBESEK ANGELIT, ROZA TURMALIN

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: angelit, roza turmalin, gorski kristal

Vrvica priložena
Darilna škatlica gratis 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

40,00 €

Več podatkov

 

ANGELIT - podpira vse oblike komunikacije, povišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Z njegovo pomočjo pritegnemo in usklajamo komunikacijo angelske sfere. Pomaga nam, da presežemo negotovost in ekstremne psihične obremenitve. Odstranjuje brezplodno tuhtanje in fiksne ideje. Spremlja nas v globino notranjih občutkov, da ozavestimo in prepoznamo prepričanja, ki nas ovirajo na poti duhovnega razvoja. Z jasnim uvidom bomo prepoznali želje svoje duše. Angelit  regeneracijsko deluje na srce, kosti in sklepe, kjer pomaga tudi pri lajšanju bolečin, posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar pomaga pri odstranjevanju edemov.

ROZA TURMALIN RUBELIT – kristal ljubezni. Prinaša ljubezen, srce pa vodi k odpuščanju žalosti, da znova pridobimo zaupanje v moč ljubezni Okrepi globoko notranjo zadovoljstvo in voljo na poti spoznanja. Pomaga nam, da se odmaknemo od skrajnosti. Odpre in prinaša višjo vibracijo na srčno čakro. Je odličen za povezavo z Zemljo na čustveni ravni. Pomaga pri pogumu za premagovanje težav. Roza turmalin lahko pomaga odpreti srčno čakro tistih, ki so bile zaprte za več let. Zagotavlja nam čustveno podporo v prehodnem obdobju. Prinese nam nazaj veselje do življenja.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.