ORGONITNI OBESEK SERPENTIN ŽAD, OPALIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek

Sestava: serpentin žad, opalit, gorski kristal 

Vrvica priložena
Darilna škatlica gratis 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

40,00 €

Več podatkov

SERPENTIN ŽAD – povečuje življenjsko energijo in v telesu aktivira obrambne mehanizme. Je odličen kristal za celično regeneracijo in blokira ter stagnira blokade na čakrah. Dobro blaži aritmijo srca. Serpentin velja za zaščitni kristal pred škodljivimi sevanji zato ga uporabljamo tudi za blažitev teh negativnih energijskih učinkov sevanja. Čisti strupe iz krvi in celotnega telesa, odpravlja tumorje, infekcijska obolenja ter oslabelost mišic. Ima moč povečanja življenjske energije in v telesu aktivirati obrambne mehanizme. Pomaga pri glavobolih, nestabilnem krvnem tlaku, prehladih in diabetesu. Serpentin je odličen kristal za celično regeneracijo. Blokira ter stagnira pa tudi blokade na čakrah. Njegova vibracija nam pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega.

BELI OPALIT – rumene, bež, bele barve – uravnava težave, vezane za sanje in spanje, šizofrenijo in depresije. Pomaga pri vklaplanju posameznika v skupnost, družabnost in pri dobrem odnosu z okolico. Razgrajuje duševne strahove, umirja in harmonizira energijske tokove v duhu in telesu. Krepi sluznico in vzpodbuja delovanje pljuč in čiščenja od kajenja.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.