ORGONITNI OBESEK ANDSKI OPAL, RODOKROZIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: andski opal, rodokrozit, gorski kristal

Vrvica priložena
Darilna škatlica gratis 

Več podatkov

40,00 €

Več podatkov

ANDSKI OPAL-kristal odprtih čustev. Deluje na srce. Je zelo močan kristal, ki prinaša notranje kvalitete duše v osebnost in omogoča spoznanje, kaj potrebuje telo. Uporabljajte ga, da zopet uravnovesite osebnost in se osvobodite starih strahov, ki otežujejo vaše življenje. Je primeren kristal za darilo in prijateljstvo.Telesno spodbuja prekrvavljenost telesa in krepi srčno koronarno ožilje, zato je primeren kristal za vse ljudi, ki že dolgo bolujejo za srčnimi težavami, med drugim tudi za angino pektoris. Poživljajoče deljuje na kri, s spoščujočimi vibracijami pripomore k izboljšanemu delovanju centralnega živčevja, spodbuja pa tudi zdravljenje spolnih žlez in organov. Primeren je za vse, ki imajo kakršna koli alergijska obolenja.

RODOKROZIT - Je kristal ljubezni in notranjega ravnovesja. Uporabljamo ga ob izgubah, strahu, osamljenosti in zlorabah. Takrat nam pomaga, da odpustimo, znova zaupamo, zaživimo in ljubimo. Priporočajo ga ob pogostih napadih tesnobe, paranojah in težavah s hranjenjem. Najbolje je, če ga imamo ves čas ob sebi. Fizično zdravi srce, prilagaja neravnovesja v obtočilih in živčni sistem, odpravlja migrene, zdravi okužbe, prispeva k razbremenitvi astme in nekaterih drugih težavah z dihanjem, pomaga pri normalizaciji krvnega tlaka. Predstavlja nesebično ljubezen in sočutje. Širi zavest in povezuje materialno z duhovno energijo. Je odličen kamen za srce in odnose, predvsem za ljudi, ki se čutijo neljubljene. Privablja dušne prijatelje. Pomaga tistim ki žalujejo zaradi izgube, saj daje tolažbo in pozitivnost. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.