ORGONITNI OBESEK ARAGONIT, ANDSKI OPAL

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: aragonit, andski opal, gorski kristal

Vrvica priložena
Darilna škatlica gratis

Več podatkov

40,00 €

Več podatkov

 

ARAGONIT – prinaša duhovno stabilnost in deluje pomirjujoče. Učinkovit je pri živčnem trzanju in krčem, ki so posledica notranjega nemira. Krepi mišično aktivnost in ugodno vpliva na hrbtenico, kosti zobe in srce. Uči nas potrpežljivosti, sprejemanja, discipline ter zanesljivosti tudi pri otrocih. Odlično pomaga pri koncentraciji. Krepi imunski sistem in pomaga pri zdravljenju jajčnikov in prostate. 

ANDSKI OPAL- kristal odprtih čustev. Deluje na srce. Je zelo močan kristal, ki prinaša notranje kvalitete duše v osebnost in omogoča spoznanje, kaj potrebuje telo. Uporabljajte ga, da zopet uravnovesite osebnost in se osvobodite starih strahov, ki otežujejo vaše življenje. Je primeren kristal za darilo in prijateljstvo. Telesno spodbuja prekrvavljenost telesa in krepi srčno koronarno ožilje, zato je primeren kristal za vse ljudi, ki že dolgo bolujejo za srčnimi težavami, med drugim tudi za angino pektoris. Poživljajoče deluje na kri, s sproščujočimi vibracijami pripomore k izboljšanemu delovanju centralnega živčevja, spodbuja pa tudi zdravljenje spolnih žlez in organov. Primeren je za vse, ki imajo kakršna koli alergijska obolenja.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.