ORGONITNI OBESEK MESEČEV KAMEN, DIOPSID

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: mesečev kamen, diopsid 

Vrvica priložena
Darilna škatlica gratis 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

40,00 €

Več podatkov

MESEČEV KAMEN – kristal ravnovesja, plodnosti in predane ljubezni. Ščiti nas na potovanjih, krepi intuicijo in jasnovidnost ter izboljšuje spomin. Usklajuje menstrualni ciklus in proizvodnjo hormonov, pomaga pri menstrualnih težavah, pri menopavzi in neplodnosti. Deluje tudi na trebušno slinavko, črevesje,  limfo, otekline ter vranico.  Odpravlja stres in depresijo ter umirja čustva in prinaša harmonijo. Pomirja tudi hiperaktivne osebe ter nihanja pri muhastih ljudeh. Premaguje raztresenost in spodbuja spretnost, miri nočne more ter prinaša prijateljstvo in zvestobo. Močno deluje na želodec in prebavne organe ter aktivira delovanje žlez. Krepi optimizem, duhovnost ter pomaga pri stresu in depresiji. Lahko izboljša pomanjkanje samozavesti ter pomaga pri iskanju  in prepoznavanju prave ljubezni.

DIOPSID se že od antičnih časov uporablja za stimulacijo srčne čakre. Diopsid takoj razprši zastalo energijo, uniči negativno in jo pretvori v pozitivno. Očisti podzavest, da se lažje znebimo jeze, strahov, tesnobe in pomaga pri depresiji. Odstranja fizično in čustveno napetost. Uči nas, da živimo sedaj in tukaj, da bi živeli srečno in cenili vsako sekundo življenja. Diopsid pomaga pri težavah s koncentracijo. Uporabniku pomaga krepiti odnose, tako partnerske kot prijateljske.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.