ORGONITNI PODSTAVEK L ČRNI TURMALIN,PERIDOT OLIVIN, SELENIT

Nov izdelek

 

Orgonitni podstavek/plošča energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni  z vibracijami kristalov, ki so vanj vgrajeni.

Sestava: črni turmalin, peridot olivin, selenit, 6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan najmočnejši energijski simbol svete geometrije roža življenja

 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

130,00 €

Več podatkov

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine. 

PERIDOT - OLIVIN – prinašalec modrosti. Njegova izjemna barva uravnava srčni utrip, ugodno deluje pri boleznih srca, ožilja in krvi. Zaradi svoje posebnosti krepi imunski sistem, pomaga pri nespečnosti, melanholiji in depresiji.  Primeren kristal za vremensko občutljive ljudi.  Peridot ponuja globoke zdravilne vibracije na celotno telo in je lahko še posebej koristen za tiste, ki okrevajo po bolezni ali nesreči. Peridot nosi pozitivno energijo in je koristna za tiste, ki doživljajo travmatične čustvene situacije. Je zaščitni kristal, ki ponuja podporno energijo za ohranjanje čaker v ravnovesju. Spodbuja jasnovidnost in razumevanje ter prizemljuje. 

SELENIT je kristal nove dobe in s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja ljubezen in radost.

Selenit nas poveže z višjim jazom in našim božanskim vodstvom. Odpira višje čakre in je še posebej močno povezan z dušno zvezdo in kronsko čakro. Naše zavedanje dviguje na višji nivo in nam pomaga, da se povežemo s svojimi vodniki in naddušo. Očisti naša energetska telesa, auro in čakre, ter vse energetske blokade. Pomaga nas prizemljiti in krepiti naše emocionalno telo. Odpira telepatske sposobnosti in nam pomaga, da se vzpostavi komunikacija z izkušnjami iz prejšnjih življenj. Ima izjemno moč povezave s Plejadami. Je odličen ojačevalec drugih kristalov.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.