ORGONITNI STOŽEC RDEČI AVENTURIN,SELENIT,GAGAT,TEKTIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava: rdeči aventurin, selenit, gagat, tektit, 5x kamena strela

Več podatkov

65,00 €

Več podatkov

RDEČI AVENTURIN – je zaščitni kristal, ki se tradicionalno uporablja pred krajo, ognjem in udarci strele.  Dober je tudi za uporabo na potovanjih, zlasti za zaščito pred prometnimi nesrečami. Povečuje vitalnost in duševno budnost ter krepi željo po odločnosti in vztrajnosti ob soočanju z življenjskimi izzivi. Navdihuje ustvarjalnost in spolnost ter povečuje voljo pri uresničevanju projektov, ciljev in želja. Obnavlja tudi naš smisel za humor, tako da lahko vidimo svoje napake bolj pozitivno, jih priznamo in gremo samozavestno naprej v nove izzive. Rdeči aventurin izboljšuje kri in spodbuja nastajanje rdečih krvnih celic v kostnem mozgu. Krepi pretok in cirkulacijo krvi ter zagotavlja ravnovesje pri avtoimunskih motnjah. Učinkovito krepi imunski sistem  ter pospešuje metabolizem. Koristen je za jetra, dobro pa vpliva tudi na reproduktivni sistem, libido ter plodnost. Rdeči aventurin očisti in aktivira delovanje korenske čakre. Je odličen pripomoček za meditacijo, saj nas prizemljuje in nas močno poveže z zemeljsko energijo.

SELENIT je kristal nove dobe in s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja ljubezen in radost.

Selenit nas poveže z višjim jazom in našim božanskim vodstvom. Odpira višje čakre in je še posebej močno povezan z dušno zvezdo in kronsko čakro. Naše zavedanje dviguje na višji nivo in nam pomaga, da se povežemo s svojimi vodniki in naddušo. Očisti naša energetska telesa, auro in čakre, ter vse energetske blokade. Pomaga nas prizemljiti in krepiti naše emocionalno telo. Odpira telepatske sposobnosti in nam pomaga, da se vzpostavi komunikacija z izkušnjami iz prejšnjih življenj. Ima izjemno moč povezave s Plejadami. Je odličen ojačevalec drugih kristalov.

GAGAT – Kamen zaščite in očiščenja. Nevtralizira in očiščuje energetsko polje  nesoglasnih energij. Uravnava korensko čakro in stimulira kundalini. Odstranjuje zavestne in podzavestne strahove. Pomaga preseči žalost in depresijo ter usmeriti naše misli k pozitivnem delovanju. Spada med najučinkovitejše zaščitniške kristale, ki varujejo pred psihičnimi napadi črne magije ali negativnimi vplivi ljudi in okolja. Z njegovo uporabo lahko energetsko očiščujete ostale kristale ali predmete v katerih je prisotna negativna energija. Telesno pomaga pri težavah z ustno votlino in dlesni. Ugodno deluje na kožo, črevesje, sklepe in hrbtenico; sploh pri slednjem, kjer so prisotne že zastarane poškodbe.

TEKTIT -  deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Črni magiji, urokom, temi in vsemu slabemu popolnoma vzame moč oziroma onesposobi njihovo delovanje, saj slednje prevzema s tako močno svetlobo, da vzpostavi celo ponovni red in ravnovesje. Tektita vsak ne more nositi, ker mu s svojo prisotnostjo enostavno ne dovoli delati slabo oziroma mu preprečuje, da bi škodoval sebi, svojim bližnjim ali okolici. S Tektitom so tvoji nameni in dejanja lahko samo dobra in pozitivna. Da ti neverjeten zagon, polet in nadsvetlobno hitrost, če za tem stoji dober namen ali pozitivno dejanje, sicer te začne v notranjosti zelo tiščati. Vest začne močno opominja, da nekaj ne delaš prav, in te s pomočjo Tektita in njegove moči zopet pripelje nazaj na pravo pot. Tektit je najuspešnejši pri zdravljenju največjih psihičnih in telesnih zasvojenosti (trda droga, alkohol, epilepsija, itd.) ter zaščita pred vsem zlom. Je neverjetno dober pripomoček na sestankih, resnih pogovorih, sodiščih, itd., saj ti da vpogled v to, kar je resnično in prav. Prežema te z modrostjo, resnobo in pravičnostjo. Idealen za zaščito pred vsemi vrstami sevanj. 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.